evo ja sam za Tissota, sat je odlican i ako ti se svidja uzmi ga, neces pogresiti sigurno. po kvalitetu i zavrsnoj obradi nije nista losiji od citizena i certine, cak mislim da je i za nijansu bolji. sve su to dobri satovi, sta god da odaberes.
evo ja sam za Tissota, sat je odlican i ako ti se svidja uzmi ga, neces pogresiti sigurno. po kvalitetu i zavrsnoj obradi nije nista losiji od citizena i certine, cak mislim da je i za nijansu bolji. sve su to dobri satovi, sta god da odaberes.
I nas clan BadMadaFaker je kupio Citizen Skyhawk po povoljnoj ceni,pa bi i on mogao da udje u razmatranje. Imas ga u njegovoj kolekciji.
Gledao sam i Nighthawk, metalna narukvica jeste prednost, ali ipak mi se vise svidja AS4020, pa cak i sa koznom. Ja sam prvo planirao da uzmem sat za 300eur, pa sam shvatio da sat koji mi se zaista dopada necu naci ispod 400eur, eto sad sam dogurao do gotovo 450eur sa AS4020. Dodatnih 40eur za metalnu narukvicu mi je previse. Cak mi je mozda i lepsi sa koznom... Mozda za koji mesec i dam tih 10.000 za metalnu, pa cu imati i jednu i drugu. Mada mislim da ce mi i sa koznom biti super. Hvala svima na savetima, ja ga uzimam sredinom sledece nedelje, pa kacim i neke kvalitetne fotke...
AS4020-28e imam ovog Citizena i mogu reci da za te novce po meni nema boljeg kvarcno analognog sata. Eco drive, radio control, safir i sam izgled ovog Citizena je ono sto je sve druge bacilo u senku kada sam birao sat.
Topla preporuka, neces pogresiti sigurno kad je u pitanju kvarcni mehanizam...
Sto se tice mehanickih satova, hm ta vrata ces morati sam da otvoris, jer kad jednom krenes nema nazad...![]()
Evo sad sam malo analizirao ovog prelepog Citizena. I zaista sam odusevljen satom, vidim da je po svojim funkcijama ispred Tissota. Medjutim na ovoj akciji je verzija sa koznom narukvicom. Meni treba AS4020-52E, odnosno sa metalnom narukvicom. Gde bih mogao da ga nadjem? Ako je protiv pravila foruma da se to ovde napise, neka mi neko posalje priv. poruku.
Iako sam pocetnik u ovom svetu, mislim da bih sa Citizenom bio zadovoljniji i da bi mi taj sat bio dobar "pocetni" luksuzniji sat.
Iako od pominjanih najvise volim Certina satove i pomenuti Tissot i Citizeni predstavljaju odlican izbor. Da li bi mozda vredelo da pogledas i ovaj Citizen?
AV0030-60E.jpg
O tom satu smo raspravljali u ovoj temi...
EDIT: Moj prvi pik bi bio Hamilton (recimo model Khaki ETO), ali je nazalost njihova ponuda u Srbiji minimalna...
No time to lose
Da, potpuno se slažem za Hamilton, ovde na berzi je bio jedan pilot za oko 400e ili možda 450, a po meni je neuporedivv (bez ljutnje) sa napred pomenutim, isto su bili u ponudi pojedini piloti (Fortis) u odličnom stanju, a ne želim da budem dosadan da kažem da Seiko daje ponajviše za te novce.....Nemoj žuriti sa kupovinom, postoje i alternativni načini dolaska do sata.
Mislim da necu pogresiti ni ako sledece nedelje uzmem AS4020, mada mi nekako mehanicki satovi imaju dusu. I iako ovaj Steinhart po karakteristikama nije u nivou sa AS4020, pomalo sam se zainteresovao za njega. Da li neko moze da mi kaze koliki bi bili troskovi slanja u Srbiju?
30 evra su troskovi, a salju FedEx-om tako da kod nas placas jos i troskove spedicije i dostave a onda i carinu i pdv.
Bookmarks sajtovi