Samo reci da li u obzir dolazi i porucivanje preko interneta, ili samo ono sto moze da se nadje kod nas?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nazalost, samo ono sto moze da se nadje u BG-uTa kupovina treba da se odigra sutra najkasnije.
Who's your daddy?
Nazalost, kod nas nije bas veliki izbor Ruskih satova.
Kod nas moze da se nadje Poljot international (Ruski sat,ali se pravi u Nemackoj) i Vostok Europe(Litvanska firma koja koristi ruske i japanske mehanizme).
POLJOT International 2416-1981167 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd
Ručni sat Vostok-2426/5609060 - Poklon Dućan
Ručni sat Vostok-NH25A/2255147K - Poklon Dućan
Znam da malo prelaze budzet, ali to je jedino sto moze da se nadje kod nas.
Svidjaju mi se ova prva dva. Pa nije problem , dodao bih mozda ja koji dinar ako zatreba
Ovaj prvi je mehanicki, tako? A ovaj Vostok? Mislim, vrede li te pare ili da pojurim neku drugu marku?
Who's your daddy?
U tom prvom, Poljotu je mehanizam slava 2414
Slava_2414_alt.jpg
Taj drugi VE ima Ruski automatski mehanizam 2426
2426.jpg
Dok taj treci VE, ima japanski automatski mehanizam NH25.
E sad, da li vrede? Svaki sat vredi onoliko koliko je neko spreman da plati.
Taj poljot, nisam imao prilike da vidim, pa ne znam sta da ti kazem.
Ono sto sam video i stavljao na ruku je taj treci VE, i sat je ok, dosta dobro uradjen.
Mozda su cene malo jace, i mozda ima i boljih kupovina kod nekih drugih, pre svega Japanskih proizvodjaca, ali ako ti se sat bas svidja.... onda je to to.
Pa ok, ja sam na prvu loptu zamislio neki ruski sat. Imam Citizena jednog ali ako ti nije previse oduzimanje vremena, slobodno predlozi i neki drugi sat, ali naravno klasicnog izgleda...
Who's your daddy?
Bookmarks sajtovi