Urose dao sam odgovor na #11 post.
Urose dao sam odgovor na #11 post.
Drugari hvala na odgovorima, citao sam malo o svemu tome i mislim da polako menjam svoju percepciju o satovima. Polako sklapam u glavi kakvu kolekciju bih voleo da imam i za pocetak imam ideju o 3 sata, jedan ovaj koji trenutno trazim za svakodnevnu varijantu, jedan klasican crni dress watch za formalno odelo i jedan pilotski sa malo vecim precnikom za casual vecernje izlaske.
Da se vratim na ovaj sto trenutno razmatram, odlucio sam da povecam budzet na nekih 300e pa da povecam opseg mogucnosti. Vasi predlozi su dobri ali nekako ni jedan mi nije kliknuo da je bas to to. Mogu da kupim i polovne mada pre bih nove cisto da se ne tripujem da li mi je neko sa oglasa prodao neku kopiju posto sam neiskusan. Eventualno mogu jos 50e da se ispruzim ako mi se neki bas bas svidi. Eto ako imate neke dodatne predloge recite
PS. Kolega Dukin, hvala na sugestijama samo bih rekao da se moj nick vise cita kao "ruki" umesto "roki" zbog dva slova o u njemu, a rookie na engleskom dodje kao neki pocetnik u necemu pa otud i moj nick![]()
Pozdrav Rookie, a i svima ostalima. Ovo je moj prvi post na ovom forumu, do sada sam samo citao. No, zaintrigirala me je ova tema, jer sam i sam zainteresovan za nesto slicno - plavi dajver na svetlijoj kozi. Konkretno, bacam oko na Orient Blue Mako XL, u ovako nekoj varijanti sa slike, pa pomislih mozda i tebi bude interesantan. Mako je vec pomenut na prethodnoj strani, ali XL je meni licno lepsi.
20150323153029_rqnsqeh1ko2.jpg
Poslednja ispravka: Petar012 (19.10.2016. u 21:36)
Petre, istina, Mako XL je veliki sat, ali Rookie je jos u prvom postu kacio sat od 44mm, tako da moguce da to njemu nije problem.
Bookmarks sajtovi