Uf! Pretpostavio sam da je tako, ali eto nisam razmisljao o tome. Onda cu morati da se strpim do leta kad neko od mojih rodjaka iz USA bude dolazio u rodne krajeve. Hvala puno u svakom slucaju na korisnim informacijama ;)
Printable View
Uf! Pretpostavio sam da je tako, ali eto nisam razmisljao o tome. Onda cu morati da se strpim do leta kad neko od mojih rodjaka iz USA bude dolazio u rodne krajeve. Hvala puno u svakom slucaju na korisnim informacijama ;)
Ako bih ga poredio sa ovim
FS Hamilton GMT Air Race auto with unused strap
ne bih imao dilemu, pogodi u ciju korist!
Што би стари Срби рекли: помаже Бог. Поздрав свима. Прочешљао сам форум и могу рећи да сам позитивно изненађен. Гледао сам и прочешљао доста сатова, али ипак ако би неко могао да ми препоручи сат типа спортска елеганција и сл. Хвала унапред.
Dobro dosao!
Reci mi automatic ili kvarcni mehanizam?
Zdravo mando i dobro nam dosao!
Mislim da bi bilo potrebno da postavis vise detalja, kako bismo pomogli u izboru. Osim da je sportski elegantan, dobro bi bilo da navedes da li bi ga nosio svaki dan (t.j. da li bi bio jedini sat), koje velicine preferiras, koji materijali dolaze u obzir (celik, zlato, crna boja plastifikacije t.j. PVD...), zatim, kao sto je shule83 naveo koji mehanizam. Najbolje je da postavis neku fotografiju sata koji ti se svidja...
А да детаљи. Па аутоматски, челични, пре кожна наруквица него метална, носио би га ни сам не знам, ваљда често. За сад би био једини пошто морам и кола да купим хехе. Нешто типа Цитизен АС4020-28Е.
Taj Citizen ima kvarcni mehanizham. A teško ćeš naći neki automatik hronograf za te novce.
Moj ti je predlog da uzmeš ovako nešto http://www.svetsatova.com/forum/f121...enac-4561.html
Mozda neki Japanac illi Rus Svajcarac tesko za taj novac.Pogledaj Votstok evo linka ja imam jedan njihov i mogu ti reci da zam zadovoljan.Odnos cena kvalitet sasvim korektno :thumbsup:
Ok, ovo moze da pomogne ;). Pomenuti Citizen AS4020-28E je dizajnom najpre pilotski sat. Doduse - nije automatik, a i moram da naglasim da ces automatski sat sa hronografom (stoperica na podbrojcanicima) tesko naci za 500EUR. Najblizi bi bio neki Poljot ili Aviator, doduse sa mehanickim navijacem.
Recimo nesto ovako:
Poljot Strela
Prilog 16513Prilog 16516
Volmax/Aviator (par modela)
Prilog 16517Prilog 16518
Takodje bi dosli u obzir recimo svajcarsko-nemacki automatici:
Steinhart
Prilog 16514
ili Archimede
Prilog 16515
(slike pozajmljene sa neta)
EDIT: Dok sam pripremao fotke, vec je palo i par slicnih komentara. Tema je svakako spojena, kao sto je i skydiver sugerisao, sa vec postojecom.
Моја грешка, нешто сам се занео па рекао аутоматски. Значи кварцни механизам. Тренутно сам на Кипру па гледао сам мало и овде али боље да нисам.