3 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Preporuka za kupovinu sata (do 500e)
Citat:
manda kaže:
Моја грешка, нешто сам се занео па рекао аутоматски....
Tako znači, finta telom...:D
Taj Citizen koji si pomenuo je i više nego dobar. Pogledaj recimo i Candino modele ,npr ovaj.
Model:c4408 2,
Prilog 16519
imaju ih u BPM watches, ili recimo Seiko SND253P1
Prilog 16520
ili Seiko SND371P
Prilog 16521
Oba Seika i mnoge druge ćeš naći ovde Seiko satovi
U principu ako hoćeš kvarcni ja bih se držao Seika, Citizena, Casia, Candina ( ne mora ovim redom :)) možda još nekog ali ovo ti je sasvim dovoljno za razmatranje. E da pogledaj i Vostok Europe ( Muški satovi - Vostok - Poklon Dućan ) vodi računa mnogi prikazani modeli su automatici.
Pozdrav i dobro došao !
Toliko od mene.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
U okviru od 500 EUR uvek mozes da potrazis i neku Certinu, posebno ovaj Big Podium:
Prilog 16522
Izuzetno cenjen proizvodjac, a ovaj konkretan model poseduje i odlican mehanizam!
Ja sam definitivno odustao od mehanickog hronografa, prvenstveno zbog cene (pri kupovini + troskovi odrzavanja i servisa).
Drugo, mnogo je vecih dimenzija-deblji od nekog kvarcnog modela.
Kako japanci nemaju obicaj da koriste safirno staklo, odabrao bih nekog "svajcarca", e sada najjeftiniji, ovaj G10 mehanizam kao kod PRC200, mozda i nije tako los izbor, jer tu nema popravke, samo se zameni citav mehanizam koji i nije nesto skup, dok ovi sa vise rubina su i skuplji, a oni se kao popravljaju, pa kako ispadne.
To je neko moje razmisljanje.
Re: Predlozi za kupovinu sata do 500 EUR
interesuje me vase misljenje o Viceroy i Cerruti 1881 satovima.
Neznam tacne modele, ali me interesuje generalno misljenje o jednim i drugima, i koji mi je izbor bolji.
hvala unaprijed,
V
1 Priloženi(h) fajl(ova)
naleteo sam na jedan (po meni) mnogo lep a pritom mnogo jeftin sat:
Orient Automatic FEM76003B9 Sports Mens Watch
81 euro, znaci sa carinom i porezom oko 110 eura!!
Pozdrav svima!
Interesovao sam se pre nekog vremena za Poljot ali jos uvek nisam "prelomio" ...
Sta mislite o ovamo necemu : Tissot Herrenuhr PR100 Automatik 3234 T049.407.16.031.00 nur 375 € ?
Solidan dress sat.
Ja bih ti najiskrenije predlozio da za tu sumu pogledas Steinhart satove.
Posto vidim da si u Salzburgu, predstavnistvo ove odlicne firme ti je na manje od 200km u Augsburgu
Steinhart Watches - exklusive Uhren f�r Liebhaber
Znaci ne preporucujes Tissot kao marku ? Pogledao sam malo Steinhart satove na sajtu, i nema ih bas puno za moj ukus. Ukoliko bih uzimao Nemca vise mi se dopaju Stowa ili Junghans. Ali oni su nesto skuplji i trebaju se cekati ...
A ne mora za tu sumu , moze i za manje, pogledacu malo satove i kada skoknem do Srbije. U Salzburgu skoro da ne postoji kategorija koja me trenutno interesuje, neki satic od 200-300e za svaki dan, u prodavnicama po trznim centrima su uglavnom marke satova dizajnera odece, a u casovnicarskim radnjama su otprilike Tag-ovi sirotinjski satovi.
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ma ne, nisi razumeo, volim ja Tissot i sam imam jedan, ali mislim da je u tom cenovnom rangu Steinhart najbolji. I iskreno volim satove koje ne nosi gomila ljudi.
A po meni je najbolji Tissot dress sat Visodate, ne znam da li se tebi svidja?
Prilog 46756
Slazem se za satove koji se ne nose tako masovno, i meni se vise dopaju. Malo sam detaljnije pregledao Steinhart sajt i nasao sam Marine 38 koji mi se svideo, a posle pretrage na forumu sa video da ga je jedan clan osvojio na nagradnoj igri :)