Da kupujes njihov parfem, verovatno bi dobio preporuku, ovako tesko da ce neko da ti preporuci Cerruti sat.
Obican modni proizvodjac...
Da kupujes njihov parfem, verovatno bi dobio preporuku, ovako tesko da ce neko da ti preporuci Cerruti sat.
Obican modni proizvodjac...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Haha, neka hvala za parfem, koristim samo jedan jedini parfem, ne volim da mesam kolekciju i da pravim "buvljak"Hvala na informaciji, imam to na umu, ali jeste lep, tj. jesu lepi, obozavam ovo kao roze zlato ili kako ga vec zovu.
Gledao sam Festinu Sport F6821/3, ovaj sat mi je mozda ustvari san jos od kad je izasao, jeste da cena nije u tom rangu kao Cerruti ili jednostavno niza je za oko 10,000 dinara. Moze do oko 35,000 dinara, kao npr. Vostok Europe 2253148, ima jos Vostoka, ali ne mogu na ovom racunaru da otvaram mnogo tab-ova, previse je spor. Takodje, opet naglasavam da cena jeste izmedju ove Festine i ovog Vostoka razlika od oko 15 hiljada, ali to je najmanje bitno.Gledao sam i Roamer u Bomaru, neki su na akciji, preciznije Moonphase, mozda je to i najbolja opcija do sad, samo ne znam do kad ce biti akcija.
Festina Sport F6821/3
image.jpg
Vostok Europe 2253148
NH25A-2253148__16972.jpg
Roamer Superior Moonphase
61p2AYgdwiL._UY500_.jpg
roamer_superior_moonphase_4.jpg
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Imao sam ovaj ranije
606113_1000x1000_3.jpg
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi