Znaci da je Casio EF 545D 1 za sada u blagoj prednosti...Ako ima jos nekih predloga, sugestija i misljenja, voleo bih da cujem. U svakom slucaju, postoji mogucnost, da od velikog broja satova koji su u ponudi nisam video nesto ocigledno i dobro,a sto se uklapa u moje zelje i mogucnosti.
Poslednja ispravka: Getz35 (24.9.2012. u 14:32)
Ako ti se takav dizajn (po meni prenatrpan) sviđa, ok, ja bih pre odabrao, recimo
BPM Satovi & Nakit. Candino muški satovi Sport kolekcija-C4429/E
ili
Seiko SNA225P1
Mislim da treba da pogledas i Citizen, evo par predloga od mene
Citizen AT0797-01E
Citizen AT0975-04E
Citizen AT0360-50E
Hvala druze... Uzecu u obzir navedene modele, iako su manjih gabarita od onoga sto sam ja zamislio. Ipak, treba sat videti na ruci, pa onda odluciti... Nigde ne zurim![]()
Pogledaj, probaj, pa odluci... Festina uopste nije los izbor. Mozda su Seiko i Citizen nesto bolji izbor ali ni ona nije losa. Ako ti je bas stalo da bude 45mm+, uzmi Festinu i uzivaj...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Drugar,ovo ti je moj pravi predlog sto se tice sata koji trazis.Stvarno je lep.Savetujem ti da ga uzmes u obzir.Pozdrav.
Seiko SSB059P1
Jeste, lep je i zasluzuje da udje u uzi izbor. Doduse, sve zavisi od toga kako koji sat stoji na ruci. To ce pored svega biti presudno, pored naravno tehnickih karakteristika. Hvala u svakom slucaju...
STA MISLITE O OVOM MODELU
Invicta Men's 2770 Force Collection Lefty Terra Military Watch: Watches: Amazon.com,
MISLIO SAM DA NARUCIM PREKO NETA ALI NEMAM ISKUSTVA SA INVICTAMA, A MODEL MI SE SVIDJA
Bookmarks sajtovi