Hvala na odgovoru skydrummer.
Hvala na odgovoru skydrummer.
Posle petnaestak dana trazenja kvarcnog sata sa stopericom, kupio sam Seiko SNDC41P1. Skratio sam narukvicu i poceo da ga nosim.
Prvi utisci su sledeci:
- lep je i odaje utisak kvaliteta,
- nije previse tezak,
- nije previse skup,
- ima losu citljivost u mracnijim prostorijama, a nocu je neupotrebljiv.
Ova zadnja cinjenica mi se uopste ne svidja. Kada sam razmisljao o kupovini, nisam obracao paznju na to (vidljivost sata u mraku). Da li to moze nekako da se popravi?
Moze sa reluminacijom kazaljki i brojcanika, sto se verujem nimalo ne isplati na satu tog cenovnog ranga.
Takodje sam gledao Patriot zbog mehanizma,ali nekako mi je Seiko u tom rangu najbolji,subjektivno misljenje.Seikov Hardlex je jako proziran,tako da je cifer veoma citljiv i bez problema ces videti sve detalje na ciferu,cak i da se ne zagledas u njega.J.Springs ti je pod marka Seika,takodje kvalitetni satovi,naravno,koliko je to moguce zbog cene.Kao sto rece Rus "Sense" je proveren sajt za narucivanje satova,ja sam uzeo Seiko od njih i prezadovoljan sam,toliko.![]()
Pozdrav ljudi. Novi sam na ovom forumu, i hteo bih da mi predložite dobre satove za cenu od oko 150e. Sportista sam ali isto tako uvek volim i da imam nešto šmekerski na sebi. Svi predlozi su dobrodošli![]()
Poslednja ispravka: RUS (6.4.2014. u 0:00) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Imas u ovoj temi nekoliko predloga...
U svakom slucaju ovo sto si napisao nikako nije dovoljno za neki predlog, posto u tom cenevnom rangu ima more satova.
Napisi jos neki detalj vezan za sat, automatik ili kvarc, hrono ili ne, metalna narukvica, kozna, gumena....
Poslednja ispravka: RUS (6.4.2014. u 0:42)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ajooj druže ne znam ti ja ove podele satova, daj objasni. A može gumena ili metalna narukvica
Pozdrav svima vama.Evo nekih modela koji mi se dopadaju, pa mi slobodno recite sta mislite o njima...da dodam da preferiram kozne narukvice.
Orient NR1Q003W;
Citizen EW1568-04A FD1036-09D FE1040-05W
![]()
Pavle,za taj cenovni rang super si prosao,po meni si uzeo dobar sat,sto se iluminacije tice,ne znam koliko vremena provodis na zatamljenim i mracnim mestima,pa imas potrebu za nesto jacom iluminacijom,za taj cenovni rang,msm da nisi mogao naci sat sa nesto jacom iluminacijom,a da se uklopi u ono sto si trazio od sata.
Pavle,čestitam.
Uzeo si dobar sat.
Koliko vidim taj model ima ''šuplje '' (skeletovane) kazaljke te je nanos iluminacionog premaza nikakav ili količinski minimalan i to je uzrok lošije čitljivosti u mraku.
Inače Seiko je poznat po dobroj čitljivosti u mračnim uslovima.
Poslednja ispravka: VLADAN P (15.4.2014. u 21:34)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi