Hvala Ruse na brzom odgovoru.Mislio sam ako postoji neki u tom fazonu koji mi je promakao,a da je u tom cenovnom rangu, jer sam ja ova 3 izguglao za 5 min. Inace kupovina ce se obaviti u Americi ako vam to nesto znaci![]()
Hvala Ruse na brzom odgovoru.Mislio sam ako postoji neki u tom fazonu koji mi je promakao,a da je u tom cenovnom rangu, jer sam ja ova 3 izguglao za 5 min. Inace kupovina ce se obaviti u Americi ako vam to nesto znaci![]()
Znaci, kako da ne znaci.
Posto uzimas tamo, pogledaj ova tri sajta sa sedistem u USA. IMa ih jos, ali ovih sam se prvo setio.
Watches, Rolex watches, TAG Heuer Watch, Tissot Watches, Movado Watches, Cartier Watches, Victorinox Watch, Swarovski Crystal, Bedat Ladies watches, Timex Watches, Mont Blanc Pen, Discount Watches
Watches, Seiko Watches, Orient Watches, Junkers Watch, Pilot Watches, Tritrium Watches, German Watches, Swiss Watches, Laco Watches
Luxury Watch Movado, Ebel, Tag Heuer, Concord, Bulova, Breitling, Seiko, ESQ, Cartier, Corum, Kenneth Cole, Citizen, Bulgari, Chopard - Ashford.com
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E,sad vec ozbiljno pomazes. Mozda si i sebi obezbedio sat iz Amerike haha
poceo sam i Orient da gledam sad, zbog tih par sajtova..
Orient Automatic EZ08003W
Eve od mene nekoj predlozi moze ne se bas kako sto sakas ti ama moze ke se premislis
Seiko 5 Sport Automatic SRP421K1 SRP421K SRP421
New Swiss Army Titanium Silver Chronograph Watch 241161 Swiss Made | eBay
Seiko Automatic Divers SKZ323J1 SKZ323J SKZ323
http://www.russia2all.com/vostok-eur...s30225511.html
Eve uste eden u toj stil Stuhrling Original so Miyota mehanizam
Stuhrling Original Aristocrat Elite Men's Elegant Watch | Overstock.com
Poslednja ispravka: RUS (5.10.2013. u 1:57)
Ovaj Seiko SKZ323 mi se svidja.. Hvala bogojevski, pozdrav![]()
Poslednja ispravka: DejanZ (5.10.2013. u 9:18)
Nema probelem tuka sme da pomogneme![]()
Bookmarks sajtovi