posto sam nov na ovom sajtu a resio sam da kupim sat,izbor je pao na FESTINA SAT.sa metalnom narukvicom,ali posto mi je budzet ogranicen na nekih130-140e,molio bih vas za savet pre izboru sata u tom cenovnom rangu,unapred zahvalan
posto sam nov na ovom sajtu a resio sam da kupim sat,izbor je pao na FESTINA SAT.sa metalnom narukvicom,ali posto mi je budzet ogranicen na nekih130-140e,molio bih vas za savet pre izboru sata u tom cenovnom rangu,unapred zahvalan
Festina je ok,a mogu doći u obzir i Seiko(ovo bi bio moj 1. izbor),Casio,Candino,Pulsar,Orient(samo preko neta).
Pozdrav
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (19.1.2011. u 17:28)
Ne znam da li želiš isključivo Festinu?
Ako je tako-postavi par satova koji ti se dopadaju.
Ako u obzir dolaze i druge marke-poslušaj Dalibora i pogledaj ovaj link
http://www.svetsatova.com/forum/f102...150e-2613.html
ZAJEDNO SMO SKUPA!
u pitanju je festina16297da li neko zna nesto o tom modelu sata i gde ima da se kupi
Da li si probao da kontaktiraš ovlašćenog distributera i pitaš da naruče?
Festina satovi muški - BPM Watch World
Vidim da imaju neke slične modele.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kolege forumasi sta mislite o ovome PULSAR PQ5007X1 Havana - Satovi - Vitanov Beograd ?
cena je jako lepa a treba mi tako nesto klasicnije na kozi (koznom kaisu)![]()
sta ga pogoni vredi li?
naravno neki predlog za nesto slicno ovome do 10000 din.
kad bolje pogledam pre bih uzeo ovaj PULSAR PF8201X1 Havana - Satovi - Vitanov Beograd
lepsi je![]()
Poslednja ispravka: sima hrabri (24.5.2011. u 23:33) Razlog: spojene uzastopne poruke istog autora
Pulsar je OK izbor, unutra je neki Seikov kvarcni mehanizam.
Overi i ovu temu:
Da li postoji bolji sat od ovoga...
zna li ko sta pokrece ovaj lorus? LORUS RXH93FX9 Lorus - Satovi - Vitanov Beograd
i kako stoji Lorus u poredjenju sa Pulsarom?
Pošto je takođe podbrend Seika kao i Pulsar, trebalo bi da unutra bude neki Seikov mehanizam, a detalje će morati da ti kaže neko drugi, nisam toliko upućen.
Lorus je ipak low-end brend, kotira se ispod Pulsara. Znači, na vrhu je Seiko, posle njega ide Pulsar, pa Lorus, što se vidi i po cenama.
Casio
To je moj odgovor na svako pitanje vezano za <150e
i radni
i paradni
i sportski
i military
casio,daje ti krila
![]()
Poslednja ispravka: 23jewels (25.5.2011. u 1:42)
Bookmarks sajtovi