42Likes
-
Re: Pomoc za laika pri kupovini satova
Čestitam! Lep sat si izabrao.
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala drustvo...
Danas je prvi put izasao na scenu...I to, namerno, na dan kada mi cerkica krece u jaslice...
Jesam li ja samo frik ili satovi ovako uticu na sve?
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ne znam gde da se ubacim sa pitanjem, ali ovaj sat mi se skroz svideo kada sam pregledao teme....pa da pitam, posto sam procitao da ima vise vrsta satova za razlicite namete, je l ovaj spada u one ozbiljnije, tipa dzemper, odelo neko, kosulja, pantalone....? ili koji predlazete? i jos nesto kozna ili metalna narukvica? ako ima o ovome vec pisano, ispravite me :/
p.s. jos jednom sat je bas lep, uzecu i ja isti ako sve bude ok
-
-
2 Busy
Dobro si počeo što se izbora tiče.
Imajući u vidu posao kojim se baviš predložio bih ti da biraš sat bez PVD premaza ( dakle da sat bude čisto boje metala a ne crn) koji se relativno lako izgrebe a ogrebotina se ne može uspešno sanirati.
Nije nužno ali bilo bi bolje da je narukvica metalna-dugotrajnija je i izdržljivija.
Recimo nešto ovako- Edifice
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 10
Sviđa mi se i ovaj sat.Pogledaću i njega.Ali mi je ova narukvica prenapadna i ne znam da li bi se brzo navikao na nju.Možda da odmah zamenim za gumu?
-
Možeš menjati ako baš voliš gumu (original guma ,ako postoji, nije baš jeftina) mada je ''greota'' jer ovaj casio ima najbolju narukvicu u tom cenovnom rangu. Udobna je i od punog čelika.Predložio bih ti da ,ako izabereš baš ovaj sat, prvo vreme ga nosiš na metalu.Verujem da ćeš se prijatno iznenaditi. Ako pod ''napadno'' podrazumevaš polirane delove narukvice- to se da lako izmatirati.
U svakom slučaju pogledaj celu CASIO EDIFICE seriju i verovatno ćeš naći sat koji ispunjava sve tvoje zahteve.
Pretpostavljam da se zbog vaučera ograničavaš na Bomar.
Ako nađeš neki koji Bomar nema u ponudi- pitaj ih da li mogu da ga naruče.
Poslednja ispravka: VLADAN P (29.11.2015. u 17:13)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi