Hvala svima na cestitkama! Kad dodjem do vise slobodnog vremena izbacicu jos neku sliku..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala svima na cestitkama! Kad dodjem do vise slobodnog vremena izbacicu jos neku sliku..
Koliko te izašla Certina i jesi li je kupio u Bomar-u???
Cestitke za sat
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Sinn bilo koji ako nadjes na snizenju! Ako hices da ronis kupi jedan wostok amphibia za krljanje!
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Meni se lično ovaj automatic 3 hands model jako dopada i smatram da je baš dobar izbor. Jednostavan i univerzalan diver a da pri tome ne liči na neki Rolex, što je boljka mnogih. Doduše, moram priznati da me jako intrigira Precidrive chrono varijanta, i bojim se da kad bih sada bio na tržištu za sat, da bi taj odneo pobedu, iako nisam ljubitelj menjanja baterija.
Uh, Precidrive i mene fascinira. Ima u Bomaru Certina 300 m Precidrive kvarc. Strasan sat, savrsene dimenzije, video sam ga uzivo kad sam bio da polazem pravosudni. Oko 60.000 din je sto je sasvim prihvatljivo obzirom da je to, po mom misljenju, sat za apsolutno svaku priliku i na neki nacin, mogu slobodno da kazem, sat za ceo zivot.
Sent from mTalk
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ne bi se niko ni za Powermatic bunio
Da, u pravu si. Smanjili su frekvenciju iz 4Hz na 3Hz, žrtvovali 2 rubina i dobili 80 sati rezerve sa C07.111.
Ako se ne varam, prolšo je nešto oko 5 godina od tada i koliko mi je poznato, nema nekih problema.
Sa druge strane, klasična ETA 2824-2, već 57 godina bez nekih većih izmena. Ja sam tradicionalista, pa mi je ova druga opcija bliža ali treba ići napred....
Imam dva sata sa 2824, i nemam nikakvih zamerki. S druge strane, i to je nekad bio nov mehanizam i tada je možda za njega neko govorio da je bolje nešto provereno i dokazano.
Da se razumemo, u nekom mid range segmentu, koji je meni generalno i najzanimljiviji, verujem da teško ima bolje kupovine od verzije sa 2824. Odličan dizajn koji ide uz sve, dobra izrada, keramički bezel insert... jedina zamerka koju imam je mala debljina sata. To mi se nikako ne dopada, ali izgleda da se navikavam. Progutao sam to kod Hamija.
Bio sam jako blizu kupovine titanijumske verzije, i ta tanušnost me je odbila. Sad žalim zbog toga.
Bookmarks sajtovi