Pozdrav,
Ja sam uzeo Festinu pre 2 dana i video taj koji si postavio sa metalnom narukvicom i sat je uzivo jos lepsi, samo sto je mali za mene pa ga nisam uzeo u razmatranje.
Pozdrav,
Ja sam uzeo Festinu pre 2 dana i video taj koji si postavio sa metalnom narukvicom i sat je uzivo jos lepsi, samo sto je mali za mene pa ga nisam uzeo u razmatranje.
Pored Casia (edifice serija) predlozio bih ti Swiss Military Hanowa satove...Nisam do sada video da ih neko preporucuje, pa ne znam da li je razlog njihov kvalitet. Ja posedujem jedan njihov model koji me je kostao nesto preko 17000, i vec 4 godine radi odlicno, jednom sam mu menjao kais na otprilike 3 godine od kupovine jer je skroz ispucao. Nisam ga bas pratio koliko sekundi kasni na nekom nivou, ali nisam ni primetio da uopste kasni, tako da se moze reci da mu je netacnost u vremenu zanemarljiva.
Muški satovi - Swiss Military Hanowa - Poklon Dućan
Pogledaj neke njihove modele, ako nisam zakasnio, tj. ako vec nisi kupio sat...
Pozdrav..![]()
Jos se razmisljam... Swiss Military mi je skuuuup, Festina mi je gotivna ali jos razmisljam, ne kupuje se sat svaki dan..
I da, gde mogu da nadjem u Beogradu konkretno ova 2 Casia, 336L-1A1 i 312D-1A? Da ih probam, pa da vidim da li da uzmem neki od ta 2 ili Festinu![]()
Poslednja ispravka: andrejvozd (31.10.2012. u 9:40)
Casio preko Sense.
Festina u BPM.![]()
Pala odluka, uzimam ovaj Casio EF-336L-1A1
Hvala svima na pomoci!!!
Bravo,uzimaj!pozz!
Bilo bi lepo da malo islikaš sat i okačiš slike na forumu kad ga uzmeš![]()
Konacno sam se setio da okacim sliku sata, svi imaju slike na internetu kako sat izgleda na stalku ili ovako ili onako, a evo jedna ekskluzivnaslika sa moje ruke
PB210484.jpg
Jos jednom hvala svima na pomoci, sat je super!
Bookmarks sajtovi