-Hteo sam reći da se ne slažem sa tvojom konstatacijom da je Hamilton jednako jak brend kao Tag.
Nigde nisam rekao da su Tag i Hamilton jednako jaki brendovi. Rekao sam da bih verovatno mogao navesti razloge za i protiv.
Takođe, rekao sam : "U konkretnom slucaju Hamilton ne zaostaje ni malo za Tagom koji te interesuje a duplo je jeftiniji ( i da je 60-70% jeftiniji to je mnogo )."
-Pošto brend ne podrazumeva kvalitet nego percepciju kvaliteta ali i prepoznatljivost. Od strane koga?
Prosečnog potrošača, a on svakako nije ljubitelj horologije.
Forumi poput ovog bave se kvalitetom, odnosom cene i kvaliteta i sl, ne percepcijama koje su izazvane agresivnim marketingom. Prosečnom potrošaču Fossil je pojam sata. Ne zna on ni za Hamilton ni za Tag. Nema direktne proporcije između troškova agresivnog marketinga i kvaliteta. Da je ima Time Force satovi (nekada ih je reklamirao Nadal, C.Ronaldo), Fossil i sl. bili bi pojam kvaliteta. Ovako to su prepoznatljivi prosečni kvarcni satovi.
-I ne znam zašto je problem ako hoću da platim dodatno za isti taj brend.
Rekao sam:"Moje je bilo da dobronamerno ukažem na očigledno i to je sve. Niti ubeđujem, niti odvraćam, niti se mešam u nečiju želju da plaća prepoznatljivost. "
-Ja apsolutno priznajem da mi je utisak koji
će taj sat ostaviti na druge ljude isto važan faktor u kupovini. Mislim da je i tebi, ali imamo različitu publiku pa
se možda zbog toga ne razumemo.
-Meni svakako nije, nisam tako razmišljao ni u pubertetu, a davno je to bilo.Mislim da nije do publike, ali nije moje da to komentarišem, niti da se mešam u tuđe razloge.
-A ne slažem se ni kada kažeš da je Tag precenjen.
Imaš puno pravo na svoje mišljenje. Ja mislim da jeste i naveo sam proizvod koji nudi, u najmanju ruku, isto ali po duplo manjoj ceni. U horologiji je mnogo toga precenjeno ali na sreću ima svetlih primera koji pokazuju da može i drugačije.
4) mogućnost kasnije prodaje bez većeg gubitka vrednosti
Nisam primetio da Tag ne gubi na vrednosti.
Evo ovde je Tag koji te interesuje prodat za 1395 dolara SOLD! Tag Heuer Carrera Twin Time WAR2012 Anthracite Calibre 7 Auto 41mm - Box/Papers! w/ Warranty!
Ovde je dosta očuvan Tag prodat za 1200 dolara ( ima male ogrebotine na ušicama i kopči što skoro svi polovnjaci imaju):FS:[SOLD] TAG Heuer Carrera Calibre 7 Twin-Time Automatic Anthracite Dial USD$1,200
Kao što rekoh, želim ti da nađeš to što tražiš i da te sat služi u zdravlju.
Registracija
Help

46Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi