Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
pa, ne mogu bas da se slozim... mislim, principijelno si u pravu, ali to nece nikom pomoci da izabere sat... slazem se da ne treba od izbora praviti nauku, i da je sat samo sredstvo za merenje vremena, kao sto je kuca samo mesto za stanovanje, a auto samo sredstvo za prevoz od tacke a do tacke b... ali kao sto neces kupiti prvu kucu koja ti se svidi a da se ne raspitas o lokaciji, vlasnistvu, materijalima itd., da ne banalizujem previse, i kao sto neces kupiti ni prvi auto koji ti se svidi, tako neces ni sat... tj. mozda neko i hoce - ako mu 200 eur ne znaci nista. ako tih 200 eur izdvajas za sat jednom u 5 ili 10 godina, onda ce ti biti vrlo vazno da kupis sto bolji sat, a ne neki koji ti se svidja a koji ce se raspasti kroz dva meseca. iako je to mozda posledica stava prema zivotu 'kao takvom', slozices se da nije isto kupiti flasu vina i sat. u najkracem, to je poenta savetovanja oko kupovine.
poz!
Ovo je odavno prezvakan post ali ja ne visim na forumu redovno pa sad videh odgovor na moj komentar. Nije mi zelja da moja bude poslednja ali iz mojih reci niko ne moze procitati da savetujem bilo kome da kupi prvi sat koji vidi. Ova napomena zbog cistog racuna i duge ljubavi. A u pravu si sto se tice vina i sata. Zaista nije isto. Mnogo sam lepse trenutke proveo uz vino i lepu damu nego uz sat kakav god on bio:-) By the way... Covek mora bas da bude baksuz pa da mu sat od 200 evra rikne za dva meseca:-)
Pozdrav uz casu vina koju drzim rukom na kojoj je sat od 2000$, a pokazuje mi vreme isto kao sat u kutiji na stolu koji kosta 100 evra.