Ja glasao za crveni jer je jeftiniji 5000d. Nije malo, a funkcije su iste. Ako ces ga jos nositi samo po ''sumama i gorama'' sta te briga za izgled(Crni je lepsi, ali je totalno subjektivna stvar da li ti ta lepota vredi 5000d).
U vezi prakticnosti ovih satova - ne znam sta da ti kazem... Ne bih voleo da dodjem u situaciju da mi zivot od njih zavisi![]()
Imao sam jeftini Canyon NavMaster koji je otprilike po tacnosti visinomera i kompasa bio jednak sa Casio PRT 40. Zao mi je sto nismo tada obavili pravo testiranje nego smo samo otrpilike to konstatovali. Ima jedan drugar Suunto Core pa cu videti da prvom prilikom organizujem uporedno testiranje Suunta, Casia PRT 40 i mog jeftinog Casia SWG 100... Ukoliko ovde uspem od nekoga da ''otmem'' jos neki model - testiracu i njega....Mozda sledece nedelje idem da se prosetam negde po nekoj planini pa cemo videti...Ne obecavam nista![]()
Registracija
Help

53Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
(Crni je lepsi, ali je totalno subjektivna stvar da li ti ta lepota vredi 5000d).

Odgovor sa citatom
Zahvaljujem se svima na pomoci, a najvise clanu Rus_PA, bez kojeg ovo ne bi bilo moguce! 
Nemoj mi to govoriti i ovako sam se istrosio! Ne mogu da ti opisem koliko mi se ide! Zamisli, planina i jos testiranje satova, jednostavno ne moze bolje! Inace, slike su

Bookmarks sajtovi