Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 11 od ukupno 11
Like Tree9Likes

tema: Molim za pomoć, da ne poludim pre nego što izaberem

  1. #11
    Stariji član Avatar korisnika bezbi
    Član od
    19.9.2010.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    1.189
    Lajkovi
    1897
    Reputacioni uticaj
    40

    Određen forumom Re: Molim za pomoć, da ne poludim pre nego što izaberem

    Stavih link od njega jer cifer nije puno pretrpan, "kad ono medjutim" ovo je novi model KOJEM JE CIFER BAS PRETRPAN - iskreno nisam ni video, stari izgleda ovako:
    http://www.bodying.com/watches/image...57_00-big2.jpg
    http://www.watchalyzer.com/wp-conten...rown-black.jpg

    Da te uvedem sa pricu sa mehanizom, mada se mnogi neceju sloziti. Nikad ne bih kupio sat sa mehanizmom iz prve Etine grupe(fashionline grupa-cena tih satova je cca 300-450e i mozes mirno da spavas samo dok je sat u garanciji, ali ja znam dosta primera gde su ljudi imali problema vec u garanciji). Uveh bih pre kupio automatik sa Etom(Kao sto je to predlozio RUS) ili bih kupio sat kakav ti zelis ALI sa mezanizmom na baterije iz 3 i 4 etine grupe. Prepoznavanje je lako. Bitno je da nadjes naziv mehanizam u satu i da nadjes u kojoj je grupi taj mehanizam na oficijanom ETINOM sajtu. Npr TISSOT koji se tebi svidja ima mislim G10 mehanizam koji je u prvoj grupi-fashionline:
    Quartz movements�❘ ETA SA

    Dacu ti primer, imao sam sat sa mehanizmom iz 3ce(normflatline grupe) i mehanizam je radio 12 godina bez najmanje greske, verovatno radi jos uvek, prodao sam sat. Imas Certina koje imaju mehanizme iz 4te flatline grupe-TO JE PRAVA STVAR. Ovo naravno vazi uglavno za Svajcarske satove jer oni ugradjuju Etine mezanizme. Ja nisam suguran sa ove koje si ti sve naveo gore mozda neki i ma i Japanski Miyotin mehanizam.
    Poslednja ispravka: bezbi (23.3.2015. u 15:58)
    nokru likes this.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •