Sad nešto gledam ponudu Aristo satova na LongIsland watch i vidim da imaju
par modela automatica sa ETA 2824-2 mehanizmom i cijenom od ~ 230-250E!
Malo iskaču iz tvog cijenovnog okvira,ali ne previše(bili bi dooobar izbor).
Sad nešto gledam ponudu Aristo satova na LongIsland watch i vidim da imaju
par modela automatica sa ETA 2824-2 mehanizmom i cijenom od ~ 230-250E!
Malo iskaču iz tvog cijenovnog okvira,ali ne previše(bili bi dooobar izbor).
Upravo tako, bez carinska zona...
Pogledaj ovaj sajt i kontaktiraj ih pitanjem u koom Nemačkom gradu postoji njihova radnja, Island Watch.
Ostavio sam ti stranicu svih satova koje imaju u rangu 200-300$.
Obrati pažnju na:
Graf zeppelin satove,
Wenger,
Traser,
Zeno Basel Watches.
Oni su naravno kvarcni satovi, spomenuo si Eco Drive kolekciju pa sam dodao i njih kako bi ih uzeo u obzir!
Ako isključivo želiš automatice za taj iznos novca kojim raspolažeš preostaju ti satovi koje ti je Hadži Dalibor ponudio, koji su zaista korektni čak što više odlični. Na njegovom ponuđenom sajtu imaš i prodajna mesta u Nemačkoj.
Mora da znaš da koje modele pronađeš i svide ti se, a nema ih na ponuđenom sajtu bilo koje prodavnice verovatno ih nećeš naći ni u prodavnici. Kako kod Švajcaraca, tako i kod Nemaca u svim njihovim radnjama dolazi do povlačenja modela ako stariji od jedne godine, pa ih moraju ponovo naručiti iz njihove fabrike...
Moje iskustvo, pozdrav!
Odlični su Dalibore!
Aristo su dobri satovi, solidne cene, pogledaj stvarno oko tih desetina evra ako si u mogućnosti da dodaš! Ne dostaje ti tako malo za nešto što je dobro!
Pogledaj nešto i ovde link pa podeli sanama to što ti se svidelo!
Aristo-GERMANY
Erbe-GERMANY
MESSERSCHMITT-GERMANY
Candino (par dobrih modela kojih nema kod nas) SWISS MADE.
Potpuno kapiram da je kod nas jedna cela plata koju izdvajaš za sat, ljudi rade mesec dana za tu svotu novca ali vidi makar da nekako dodaš koji evro više ako je ostalo vremena do drugarevog puta!
Ako kojim slučajem ne želiš, uvek imaš proverene Japance koje si već iskusio kao i što sam znaš!
ANGEL,u potpunosti se slažem s tobom(Švabo je Švabo-vazda bilo!)!
Zanimljivih satova sa još zanimljivijim mehanizmima nudi se
na ovom linku! Do duše,i cijene su "zanimljive"!
Bookmarks sajtovi