Ovaj predlog sto ti je dao 83Stojan od Citizena je jako dobar.Ali mislim da bi trebao da ustekas jos para,da ne zuris sa kupovinom i uzmes u razmatranje nesto od Seikovih modela moonphase.
Ovaj predlog sto ti je dao 83Stojan od Citizena je jako dobar.Ali mislim da bi trebao da ustekas jos para,da ne zuris sa kupovinom i uzmes u razmatranje nesto od Seikovih modela moonphase.
Imas ovaj Kinetik iz premier serije, ali je malo skuplji.
Seiko Kinetic Direct Drive Moon Phase SRX001P1 SRX001P
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seagull M199s
je za tebe, mislim da elegancijiom daleko odskače od ostalih predloga.
M199S-1.jpgwus_moonphase_dial_20121130.jpg
Ovaj drugi je WUS moonphase, koji posedujem, ako ti se sviđa , može da se nađe u oglasima na WUS forumu, ponekad, možda.
Postoji i jeftinija varijanta
a i moderniji dizajn, pored cene, možda ima uticajaKod:http://item.taobao.com/item.htm?spm=1101*Dca.1-1SBRS.s-5q5RH7&id=15503508687
stvar ukusa, naravno, ali nikako mi se ne svidjaju te modernije varijante, posebno onaj sa plavim prstenom na bazelu. upropastise sat.
na kraju, slažem se s Rujom da je Tissot, s obzirom na sve, verovatno najbolji izbor.
jole777 kaže:
Ali je sportski,moj predlog je Seiko SARB065 ili 071,cist cifer automatik za odelo perfektan,na ebay idu oko $400,nema mesecinu,ta komplikacija nije nista specijalno kod jeftinih satova.
seiko sarb065 - Google Search
Sea-Gull D0721S ~ 200$
$(KGrHqNHJE!FBny-NDyvBQfYDcIg2g~~60_57.JPG$(KGrHqNHJEwFB)8lW28BBQfYDZ3RNg~~60_57.JPG$(KGrHqZHJCQFBSjFi+2mBQfYDZt9zQ~~60_57.JPG$T2eC16dHJI!E9qSO9)KFBQfYDfFQIQ~~60_57.JPG
edit: Rusov poslednji predlog je odličan
Mislim da izbor mogu biti pojedini Buran(mehanicki) modeli, kao i Tissot (kvarcni model, video sam ga kod jednog od clanova). Sto se tice dress sata za 400e-predlog velike vecine je Tissot Visodate. I ja sam trenutno na istoj muci poput tebe...oci izgubih trazeci sat. :-) Iskreno, ovaj Sea gull koji je 23jewels predlozio je fenomenalan!!!
Meni je ovaj Tissot favorit iz nižeg cenovnog ranga 41ivW--LoVL.jpg
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi