Sve dok "sivi" prodavci ne pocnu da ga prodaju, nece mu pasti cena.
Edit: posaljite Higuchiju mail, mozda on ima nesto od toga.
Printable View
Sve dok "sivi" prodavci ne pocnu da ga prodaju, nece mu pasti cena.
Edit: posaljite Higuchiju mail, mozda on ima nesto od toga.
Hvala za savet Rus.
Ne teba ni da se trudis - ovo je odgovor od Higuchija: "Thank you for your request at higuchi-inc. It is not available in japan market. One of export only models SO we dont carry it,."
Našao sam sat koji bu želeo da kupim na sajtu jomashop.com. Pise da su u Americi. Da li neko može da mi pomogne oko sajta, da li su sigurni ili ne? Sta da ih pitam kako bi bio siguran da nije neka prevara?
ssrki
Iskustva su uglavnom pozitivna uz poneko negativno.
Možeš pročitati ovu temu- http://www.svetsatova.com/forum/f103...l#.Vuf21kA1Jkg
Uuuuu to bi bilo super, hvala ti na odgovoru. Sad cu bas da pročitam i ovde na linku. Cena je odlična u odnosu na ostale sajtove. http://www.jomashop.com/seiko-watch-ssc229.html
Našao sam da ga pošaljem u Ameriku kod nekih poznanika pa da se onda organizujem za dostavu do Srbije sto bi bilo super. Videću da im i prvo pišem.
Pozdrav, planiram da kupim ovaj sat pa me interesuje da li mozda neko ima iskustva sa ovim modelom? Nisam uspeo da ga nadjem kod nas u prodaji ali svakako bi ga narucio da bude isporucen u Ameriku tako da mi jomashop deluje kao ok kombinacija http://www.jomashop.com/casio-watch-ga201rd-4a.html
Nasao sam ga i na jos nekim sajtovima uglavnom se cena krece u rasponu od 90 do 100 dolara. Svi predlozi i sugestije su dobrodosli. :)
P.S.Ako sam slucajno postavio temu na pogresno mesto ne zamerite.
Ako ce sat da bude isporucen u americi, samo napred. Joma shop je ozbiljna prodavnica, tako da tu nema greske.
NEW MICHAEL KORS MK5938 LADIES GOLD MESH LEXINGTON WATCH - 2 YEAR WARRANTY | eBay
Michael Kors Uhren Lexington MK5938 für Frauen Quartz | eBay
pozdrav, kako vam se ovo cini, original ili ne?
Marinkovicu dobro dosao na forum.
Da li je orginal...ko ce ga znati i da jeste mozes pametnije potrositi novac.
Ja koj jomashop ne volim zato što im se dešava da ne navedu model sata.
A za neki Tiso nikako nisam mogao da ga mađem u katalogu proizvođača.
Inače imaju veoma primamljive ponude. Nekad previše.
Ali koliko znam(koliko sam čitao i po internetu i Watch you seek forumu) trebalo bi i pored toga da su svi original
Pozdrav ljudi, svidja mi se jedan breatling crhonomat sa jednog domaceg sajta, kod koga bih mogao odneti sat na proveru originalnosti u Beogradu, hvala
ekica
Ovlašćeni distributer i servis
S&L d.o.o.
Beograd
Tosin bunar 268
Tel.: +381 11 655 5643; +381 11 655 5644
Hvala Vladane, post mi nije bas reprezentativan :no:, prvi je...A da li mi neko moze dati neki savet da li je to dobra kupovina ?
Da li bih mogao okaciti sliku sata na foum da cujem misljenja iskusnijih ljubitelja satova?
Naravno.
Postavi fotografiju.
Prilog 127760Prilog 127761Prilog 127760Prilog 127762Evo nekoliko fotografija sata na koji sam se nameracio, pa sada svako misljenje je dobrodoslo ...
..obavezno proveri autenticnost tog breitlinga i to kod ovlastenog trgovca ili kod nekog od boljih majstora u Bg!!
Da, zato sam i postavio slike, bez provere nista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde ljudi, otvoren sam za savete svakog tipa u vezi ovoga sata :-)
Upravo sam zvao S i L jokic I ne rade procenu autenticnosti Breatlinga.Da li neko zna nekog casovnicara kod koga bih mogao odneti sat na procenu autenticnosti Breatlinga
mozes postavit slike na breitling forum, breitling source - oni ti hoce pomoc .. plus naravno odnesi licno na procjenu.. ovi forumasi su pravi entuzijaste i znaju puno vise detalja od prosjecnog urara
Hvala na savetu, zato I trazim nekog dobrog casovnicara I beogradu kod koga bih mogao odneti sat...
Kolega, ukoliko sam dobro video sa slike u pitanju je Chronomat model A13352 koji se proizvodio u periodu 2001-2004 godine. Opremljen je B13 mehanizmom, koji je prerađeni Valjoux ETA-7750
Ukoliko je sat originalan i u dobrom stanju sa njim ne bi trebalo da bude bilo kakvih problema.
Chronomat je jedan od Breitlingovih najpopularnijih modela.
Bilo koji od sledećih časovničara može da proceni autentičnost i stanje sata:
Bojović, za njega sam siguran radio je meni servis za Breitling sa Valjoux mehanizmom
Časovničar Bojović | Svet Satova
Mihajlović, i on je bio ovlašćeni serviser Breitlinga
Časovničarska radnja Srba Mihajlović | Svet Satova
Kostić Dojčinović, ima brojne preporuke članova foruma
Časovničarska radnja Kostić - Dojčinović | Svet Satova
Pozdrav i srećno
Veliko hvala Piksi, kontaktiracu neke od ovih casovnicara, pa cemo ishod videti u naredna dva tri dana, hvala jos jednom :-)
Jos jedno pitanje, vase misljenje o breatling shark modelu ili da li je bolje uzeti shark ili chronomat?
Chronomat je klasa iznad Sharka, koji se proizvodio 90-ih godina, samim tim je i stariji, kasnije ga je nasledio Superocean.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...b47a1251b9.jpg. Prinova je stigla, kod Srbe Mihajlovica na terazijama prosao sve testove...Ljubav na prvi pogled :-)
Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi sa internet prodavnicama. Naime, velike internet prodavnice satova koje nisu AD (Jomashop, Ashford pa i Amazon i druge) daju svoju garanciju. Zanima me kakva je razlika i kako se ta garancija po potrebi iskoristi. Jasno mi je da ja moram njima da posaljem sat, ali mi nije jasno da li oni taj sat popravljaju sami, imaju servise sa kojima imaju dil, salju proizvodjacima...Nije mi bas najjasnije zasto oni ne mogu da garantnu karticu da lupe pecat i da se dobije normalna internacionalna garancija. Naravno, isto vazi, bar pretpostavljam, i za obicne prodavnice koje nisu ovlasceni diler odredjenog brenda. Ako neko zna kako to funkcionise tacno bas me interesuje...Hvala!
Niko ne zna ili nikoga ne zanima? :)
U sustini me zanima kako "sivi" prodavci resavaju garanciju.
..ma nije to nekakava velika tajna...mnogi od takvih trgovaca imaju svoje uposlene majstore a oni koji su klasicni prekupci imaju nekakav dogovor sa lokalnim majstorima. Int garanciju mogu da udare samo oni koji imaju ugovor a stalnoj opskrbi sa proizvodjacima (manufakturama) a takvih je jakoooooo malo i ti ugovori se sklapaju na godinu dana i obnavljaju se.
Molio bi pojašnjenje odnosno odgovor forumaša prvenstveno iz BiH. Naime uskoro namjeravam od Meranoma naručiti Amfibiju. Navedena cijena je oko 65 $ i free shiping. Zanima me da li je neko od članova foruma sa adresom u BiH naručivao skoro sat od njih u ovom cjenovnom rangu, koliko je i šta sve platio i koliko je čekao. Iskustva. Hvala.
Sto se cekanja tice,cekaces oko 20-30 dana. Prvo pitaj Meranom da li imaju sat na stanju pa onda uplacuj. Jedan nas clan je skoro narucio sat,pisalo je da je na stanju a onda kada je uplatio receno mu je da se ceka nova tura. Dakle, nacekace se.
Za dadzbine ce se javiti neko iz BlH.
Hvala sky.
Ljudi ovo je neverovatno. Vidim da je na Watchhubs Monster srp315 na popustu. Gledam, 125 evra. Ok. Prodam skx, odem u banku, uplatim 130, vratim se u kancelariju. Probam, neće. Gledam, shvatam da je problem u paypal proviziji, piše nešto 130,3 eur. Ok, odem do banke, uplatim još pet evra, vratim se, u ordinaciju uleće mladi rom. I dok se anksiozni romić nećkao dva minuta da li da vadi ili ne, i kako je otišao, sat postade OUT OF STOCK. Možete misliti koliko sam se iznervirao :D
Petre sve navodi na to da ti kupis onaj Gant. :lol:
Petre jedino zalim sledeceg pacijenta koji je seo u stolicu. Ne bi mu bio u kozi.:lol: Bilo je vadjenje bez anestezije.
Ali ljudi ja ne verujem da sam toliko baksuz, zakasnio sam nekoliko minuta...poludeo sam...ej monster j verzija za 125 evra jooooj
sent from my Gant fashionphone
Nemoj da se nerviraš mnogo, iako je cena stvarno dobra. Gledaj to sa vedrije strane. To je verzija na gumi, a po meni je monstera grehota uzeti bez čelične narukvice koja je stvarno dobra. Takodje, bezel je PVD ako se ne varam, i kad ga budeš izgrebao to ima veoma ružno da izgleda.
Ipak bih ja jurio verziju komplet u čeliku, makar ga i skuplje platio.
Al pazi jeste narukvica dobra ali nisam siguran za kopču... Znam da je lim... Da li zvecka? Narukvica je kvalitetna ali i mnogo težak sa njom...inače neko mi reče da se taj pvd teško guli na boljim satovim... Sad de znam... I što je još crnje, izgleda da se Monster više ne proizvodi, osim one ogavne treće generacije koju niko ne želi zbog kiklopa...i velike cene.
Meni je bila odlična. Neuporedivo bolja nego na sumu.
Sa dažbinama bi te taj sat izašao oko 165-170 evra. Za taj novac možeš naći i odlično očuvan primerak u čeliku. Ja sam recimo svoj pre nepunih mesec dana prodao za 180 evra, takodje j verzija i u stvarno odličnom stanju.
A koliko vidim stalno ih ima po oglasima, a i cene su tu negde.