..Peki, nema druge nego narucuj Gant dok se i on nije prodao :D
Printable View
..Peki, nema druge nego narucuj Gant dok se i on nije prodao :D
Gant > Grand Seiko
Narukvica dobra ali kopča za dve klase ispod sata.
Ja naručim Orient WV0041TX od jednog prodavca iz Japana, Pay Pal prođe, stiže mejl, ne šalju u Srbiju i full refund. A ne piše da ne šalje za Srbiju. Sad sam morao od drugog da naručim po skoro duploj ceni.
RN3 Pro via TT
Ne znam, meni ta kopča stvarno nikad nije smetala, bila mi je sasvim dobra za sat te cene. Dosta bolja nego na 007.
Dok mi je primer loše kopče ona na Orient Ray-u, prava katastrofa.
Ko misli da je kopca na Monsteru losa neka pogleda kopcu na Tag Heuer Formula 1 Calibre 6 i Calibre 16 . Mislim da su modeli iz 2014. godine. Onda uporedite cene ( dobro Calibre 16 je hrono ). Monsterova kopca nije ni mikron losija a mozda je bolja. Mogao bih nabrojati jos neke modele. Da ne kazem da je Rolex do skoro imao pleh kopcu pa nikom nista.
Razmišljam da kupim neki jeftiniji casio digitalac, do max 30$ preko ebaya, ne znam da li će cariniti i da li se isplati ili kupiti ovde, od prilike na ebayu je 15$, kod nas 3500rsd.
Sent from my x600 using Tapatalk
Evo ti info iz prve ruke. Ja naručio jedan za 16 evra pre mesec dana, još nije stigao... Da li leži na carini ili ga je pojeo mrak [emoji23]
Jel imaš tracking broj? I ja čekam iz Japana ali sam dobio jutros broj.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Uroše tek sad vidim ovo. Nemam, tj. imam ali ne radi. Pokrenuo povraćaj novca. Inače, iskustvo sa Watchhubs.net: naručio Srp315 25. februara, poslat dva dana kasnije, zamolio kineze da pošalju bez kutije, u koverti, i napišu "CHILDREN WATCH 80 EURO", jer računam, crno narandžasti sat može proći kao dečji sat [emoji23] , bolje da me manje oderu. Kinez reče "Ok nemaš frke brate moj". Stigao danas, kinez ne da nije ispoštovao nego niđe veze. Poslali sa kutijom, i to nekom velikom limenom, i napisali na pakovanju "watch", vrednost 65$ I čekirana opcija "gift"? [emoji23] ali dobro je ispalo, nisam dažbine platio. Za kraj jedna slika samo za Mikija, pošto je pitao za kutiju
Prilog 129525
I još jedna kao bonus, samo da reči SEIKO i Superior ne izazovu srčani udar
Prilog 129524
sent from my Gant fashionphone
Petre
Da se ne guram u onoj temi :)
Čestitam na izboru sata!
Petre, čestitke i od mene. Za dečiji sat i nije loš. :D
U zdravlju ga nosio.
Hvala ljudi. Verovatno najbolji dečji sat. Inače na watchhubs.net je neka akcija, uz kod 25OffALL dodatni popust 25%. Ima lepih kvarcnih satića za sedamdesetak evra.
Molim te javi mi se na meil, toliko mi te je zao, ja cu ti kupiti i poslati sat. Azraandrijanic@gmail.com
Azra
Stvarno je hvale vredna tvoja želja da pomogneš ali reaguješ na post od pre tri godine.
Ljudi creationwatches ili skywatches? Razmišljam da porucim ssc015p1. Na oba sajta je 190$. E sad....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Imaš moja iskustva sa CW-om na linku http://www.svetsatova.com/forum/f103/pomoc-oko-line-kupovine-satova-355.html
Sa SW-a nisam naručivao....
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Skywatches ne šalju za Srbiju
Zanima me koji je sajt je najbolji za kupovinu i da vrsi dostavu u cg. Interesuju me satovi do 300-400€.
Preporucuje li ko vostok satove. Imam đedov sat sa žigom kgb i posvetom na ruskom koji mu je ostavio jedan njegov kolega kad je radio u moskvu, a bio je bivsi udbas :) koji i dalje radi kao nov.
Najvise su mi privlacni sektor satovi i tisot. Da li neko ima neku preporuku za nesto drugo i kakvi su uopste na dugotrajnom planu sektri “no limits” :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav i tebi.
Vostok je dobar sat, ne znam koji model ti imas.
Izmedju Sectora i Tissota moj glas ide za Tissot. Sector je nekada bio dobar sat, sada ga cini mi se rade Italijani. Ne kazem da je los sat sada ali u odnosu na ranije nije to to. Sa Tissotom neces pogrijesiti. A za sajt, sta znam. Ja sam imao iskustva samo sa Creation Watches, pozitivna. Neko i nije. Oko toga se raspitaj malo bolje, 300€ nije malo.
Drustvo, kakav je prodavac Vladimir iz Zrenjanina sa KP da narucim G Shock?
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Kupio sam sat od Vladimira i sve je bilo u redu. Mislim da je jos forumasa kupovalo od njega.
Odlicno. Narucicu danas AWG M100B. Ne izbija mi iz misli taj G vec duze vreme a i treba mi neki sat za teretanu takodje. :) Hvala ti, Sky.
I ja sam kod Vladimira kupio GW 3000 M.
Kupio od njega dva komada, sve okej.
Porucen je doticni G. Stavljam slike u petak. [emoji4]
Kako je leeeeep. Jedva sam podesio vreme. [emoji3]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8864485013.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...88d90285e5.jpg
^Čestitke kolega, sa ovog i još jednog foruma. I tamo ti je sat cool.
Evo da i ja prijavim jedan G-Shock "pravi" digitalac:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fbc03b6247.jpg
Pozdrav, pazario sam ovog Lorusa na eBay-u u GB, pre 2 dana je stigao ali neispravan odnosno kasni 2 sata dnevno. Zamenio bateriju ali problem ostao, uz njega je išla i ova garancija na čijem spisku je i "Vitanov" pa me interesuje jel ona validna kod nas ili da ne gubim vreme sa njima? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4d48fb5b1b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0b768b6342.jpg
Izvinjavam se ako sam omasio temu ali nisam našao prikladniju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Ako je on na spisku onda ne moze da se vadi, tebi je garancija overena tako da nema zezanja, on ce svoj rad da naplati...mislim od seika/lorusa.
Ako je na spisku Vitanov nemoj da brines. Idi u ponedeljak kod njih.
Bas lep i zanimljiv sat.
Hvala, bunilo me je samo da li je ok popunjena garancija da me zbog toga ne odbiju
Edit: nigde nema modela i datuma kupovine
Ako nema datuma kupovine, referentnog broja modela, serijskog broja sata na garantnom listu (možda i fiskalnog računa) i još ako je neko neovlašćen menjao bateriju onda sumnjam da će garancija biti uvažena. Ne znači da neće pokušati popraviti sat i naplatiti svoj rad kao što to rade u vangarantnom roku.
Na žalost tako sam i mislio
Probaj da pišeš prodavcu, objasniš mu problem i pitaš da li se garancija može ipak uvažiti, eventualno da se obrati Vitanovu direktno. Jeste da uslovi garancije to ne predviđaju, ali ukoliko postoji dobra volja i razumevanje, može se desiti da ti izađu u susret. U svakom slučaju vredi pokušati, jer pisanje emaila iziskuje samo nekoliko minuta, a možda se ispostavi i da ovde vredi izreka da lepa reč otvara i gvozdena vrata.
Upravo mi je odgovorio prodavac, kaže da pokušam sa servisom i ukoliko ne uspem da se dogovorimo oko vraćanja
Ukoliko ga budem slao nazad u GB ko bi trebao da snosi troškove slanja tamo i nazad i kako da izbegnem duplu carinu i pdv pošto sam ih jednom već platio?
Samo da javim epilog
Vitanov potvrdio kvar ali zbog zamene baterije na drugom mestu garanciju nisu prihvatili, naplatili par stotina pregled i predložili popravku kod njih 3.600.
Javio prodavcu kakva je situacija i poslao izvestaj iz servisa i danas poštar doneo novi sat koji će morati na oglas pošto je prošli kupljen za poklon a ovaj je kasno stigao. Prodavac kontaktirao Lorus i dobio zeleno svetlo da pošalje zamenski sat koji je na sreću prošao bez carine i poreza i ako je na prošli naplaćeno ~20e a kutija za nijansu manja nego ona za cipele tako da sam imao sreće. Hvala svima na savetima, pisanje par mailova se isplatilo
Potreban savet u vezi kupovine sata sa sajta CreationWatches.com. Isti je kupljen 3 januara i do danasnjeg dana nije isporucen, iako u prispelom konfirmacionom mail-u stoji da je wordwide isporuka za isti 10-14 dana. Da li je kasnjenje isporuke cest slucaj kod njih ili je ovo izuzetak?
U principu, to je to.
To je 10-14 radnih dana, tako da to izadje na 20ak dana ovako,
a treba uzeti u obzir da to stize iz singapura.
Meni je stigao sat preko njih posle tačno 14 dana,kako su to i naveli na sajtu.