3Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Kupovina sata... Pomoć
Kao prvo, hteo bi sve da Vas pozdravim, pre nego što sam postao član, čitao sam nekoliko dana Vaše komentare i saveti novim kupcima, i, mislim da sam na pravom mestu.
E sad, kupio bih sat, klasičan,možda urban, mada nije obavezno, kožni kaiš, , eventualno platneni, ako baš ima ok sa metalnim, nije problem kupiti kožni... gledam da može da se nađe sat do 100EUR, mada, mogao bih i do 200 da idem.za početak mislim da je kvarcni ok.
Ovo su modeli koji su mi interesantni, pa bih Vam bio zahvalan na savetu, hvala unapred
Festina Classic F16486, u tri boje je...
Hector H - 665338
PULSAR PXDB59X1
to je to...otprilike.... sat bi trebao da je osrednje veličine do vvećih, ako mate još predloga slobodno pišite
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Kupovina sata... Pomoć
-
Od ta tri koja si postavio Festina je sigurno najbolji izbor. Ukoliko ti je budzet ogranicen na 100e pogledaj Casio ili eventualno Seiko, a za preko 100e moze i Citizen
Mozda ovako nesto od Citizena
http://www.creationwatches.com/produ...l?currency=EUR
http://www.creationwatches.com/produ...-12e-3453.html
To je ovako nesto na gornjoj granici. Pogledaj na tom sajtu ima jos dosta modela.
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (4.8.2013. u 14:39)
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala na citizen satovima,lepi satovi, nema šta. Meni je nekako Festina baš legla, na prvi pogled, nisam limitiran novčano, gledao sam i Orient satove, neznam, u toku sledeće nedelje ću probati što se bude moglo naći po radnjama, zasad je ova Festina izbor.
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
Darko je predlozio odlicne satove,a od tvog izbora definitivno Festina,pogledaj po forumu dosta je pisano o satovima u tom cenovnom rangu,dobrodosao.
-
ako ti dolazi u obzir i ORIENT onda bi to bio odličan izbor !
-
Ovu festinu sam ranije gledao, na slici izgleda dosta bolje nego uživo. Ja bih je preskočio, može mnogo kvalitetnijih satova da se nadje za te pare.
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
posle današnjeg pogleda uživo, delim tvoje mišljenje, daj neke predloge...
-
Poslednja ispravka: ckvrlj (5.8.2013. u 23:09)
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma