Gledajuci neke modela Seika Velature naleteh i na Hamilton.Posto mi se dosta svideo a cena je malo veca 700 eura.Ukucah na google-u i izbaci mi ovaj sajt
mada nisam video nista sem od admina
.I meni se svidja X-Wind model i verovatno bih njega uzeo.Trenutno koristim Seiko Flightmaster mada bih rado uzeo nesto malo vece i bolje na duze staze iako je ovaj odlican
.Iako sam mislio da sam se malo 'izlecio' od stalne jurnjave za novim satovima i sta da uzmem,cale je skoro dobio Breitling,mislim Navigator od firme i ja se ponovo zalepih.Imam par modela u kolekciji,ovaj seiko,seiko automatik 5 star nekih 10 godina,casio edifance 2x modela jedan dok sam bio manji
,sector i Seiko Belmatic koji sam dobio od dede,neko \'70.godiste al nigde ne mogu da servisiram kako treba, replika satova onda citizen neki pozlacen od dede i par ruskih modela od dede.
E sad,ja volim vece satove,atraktivnije,trenutno nemam nekih 4-5000 eura za Breitling
pa sam gledao neke modele Velature koji mi se svidjaju al opet kad bih davao 400 eura isao bih na nesto preciznije.Uzimao bih satove na ebay-u engleskom jer mogu da porucim bez carine kod caleta
mada mogla bi i Amerika.Imam dosta iskustva sa porucivanjem na netu tako da bih tako verovanto uzimao
.Ala se ja raspish pa molim za pomoc ako moze
![]()
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks
.Posto mi se dosta svideo a cena je malo veca 700 eura.Ukucah na google-u i izbaci mi ovaj sajt
mada nisam video nista sem od admina
pa sam gledao neke modele Velature koji mi se svidjaju al opet kad bih davao 400 eura isao bih na nesto preciznije.Uzimao bih satove na ebay-u engleskom jer mogu da porucim bez carine kod caleta 

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi