Slažem se sa Zmajem i po meni ovde je samo u pitanju vizuelni utisak, što se kvaliteta tiče, razlike su minimalne.
Slažem se sa Zmajem i po meni ovde je samo u pitanju vizuelni utisak, što se kvaliteta tiče, razlike su minimalne.
Da ti pravo kazem ja bih uzeo Black Monster.
Mehanizam je dobar, a verovatno da nije kvalitet kao sto je nekad bio, ali na to smo vec navikli, posto zivimo u potrosackom drustvu i nista vise nije kvalitetno kao sto je bilo.
Verovatno si i sam mogao da vidis, ali bar polovina clanova sa foruma ima ili je imala sat sa tim mehanizmom.
I jos jedan razlog zbog og ne bih uzeo onaj drugi Seiko snzg je narukvica.
Ta turbina mi se ne svidja, ali to si vec mogao da vidis u onoj temi. Ono sto mi se kod nje ne svidja, su engleski natpisi na ruskom satu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Monster![]()
Mislim šta reći a da drugi to već nisu rekli ........možda samo to da od svih ovih satova jedino čudovište nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Pogledaj slike i sam proceni
blackmonster.jpgmon 1.jpgseiko nar.jpgSeiko-Orange-Monster-SKX781K.jpgseiko-orange-monster-skx781-lume-dial-indices-bright-night.jpg
Ja bih prednost dao Monsteru.Dobar i pouzdan mehanizam,dobra metalna narukvica i bolja luminacija.
Vidim kuda me putevi vode- zaista lepo, a nadam se uzivo jos lepsi jer ga nemam gde videti niti probati....
Nova dilema? Ustvari nema je, narandzasti je lepsi ali crni ide uz sve - 70% smo resili problem !!!!
Pozz!
Postavlja se jos jedno delikatno pitanje:
Imam dosta tanak zglob ruke pa kako ce onda jedan robusni Monster stajati na mojoj ruci- kako kupiti takav sat bez probe, a kazete da je dosta robusniji od 15-ce?
Moram u Nisu naci neki najpriblizniji njemu- uputite me na neki Citizen, Sector, Roamer, Casio..., koji su pribliznih dimenzija i na taj nacin cu proceniti...
Mislim da vam postajem dosadan......, ustvari siguran sam!
Pozz!
Poslednja ispravka: kvladan (25.3.2013. u 21:49)
Prosetaj do prodavnice Tokyo, imaju seiko modele, ogranicena ponuda ali nadji najveci pa probaj.
Bookmarks sajtovi