@skydrummer
Prelistao sam celu temu i od nekoliko postova koji iznose stav oponentan mom sasvim slučajno sam citirao tvoj post, kako bih dao sebi šlagvort.
Oprosti, ako smatraš da je to neprimereno neće se ponoviti.
Btw. Profi ronioci rade taj posao za novac i kako god to nekom egzotično zvučalo od istog se ne živi na visokoj nozi. Verovatno najveći broj njih može samo da sanja o Rolex-u, Omegi... Od tog broja pro ronilaca (koji sebi mogu da priušte) odbiješ takođe ogromnu većinu koja se ne interesuje za skupe satove, pa se može doći do zaključka da je gotovo zanemarljiv broj onih koji se ronjenjem bave profesionalno, a pritom i poseduju skupe satove.
Inače, 5 do 10k € će retko koji ronilac uopšte dati za bilo koju čuku, jer za te pare može vrhunski ispoštovati svoju pasiju, odnosno roniti Crveno more, Veliki koralni greben, Papua Novu Gvineju, Meksiko...
To manje više nije ni bitno jer profesionalci i onako ne nose ronilačke satove, već ozbiljne kompjutere koji su esencijalni u tom poslu.
Vojni ronioci - vojska i tako nikada nije imala pare. Sve jedno i da ima zaista ne vidim šta će Planet Ocean da odradi bolje na - 100m od Monstera, tako da se u tom smislu slažem da je pod vodom preskum sat nepotreban trošak. Ipak, ko ga ima ne vidim zašto ga ne bi koristio.
Slažem se sa @jedan, kad krenem na dahovanje i planiram da rupašim, odnosno rukama da vadim hobotnice, skidam svaki sat. Kad sam na bocama ne lovim, tako da i nemam potrebu da guram ruke negde, pa ništa ne smeta oko zgloba. Po uzanim pećinama još nisam to probao.
Registracija
Help

68Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi