Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 24
Like Tree16Likes

tema: Fortis MM ili Longines HC diver

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Baron
    Član od
    19.3.2009.
    Lajkovi
    5193
    Reputacioni uticaj
    24

Određen forumom Re: Fortis ili Longines HC diver

Citat RUS kaže: Pregled poruke
    To je onda otisla cena na gore. Da si se setio jedno mesec. dva ranije, mogao si da uzmes nov HC za nekih 800e, naravno sa popustom koji bi sigurno dobio. Koliko vidim sada je cena otisla na gore, tako da bi te HC sa popustom izasao oko 1000e.
    Da ja znam nije bilo moguce kupiti HC automatik za 800€ ni u Srbiji ni u okolini kod ovlašćenih prodavača. Preko neta jeste. Nalazio sam na forumima da su ga sporadicno kupovali i za manje pare al ja ga nisam mogao naći za toliko.

Stariji član Avatar korisnika vlajo
    Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    52

Zanimljivo, Tag heuer ubacuje u 90 procenata top ili hronometar mehanizme, ali to nije bio argument u nekoj ranijoj raspravi o dajverima....čini mi se da je isto HC bio u igri.
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Citat Baron kaže: Pregled poruke
    Da ja znam nije bilo moguce kupiti HC automatik za 800€ ni u Srbiji ni u okolini kod ovlašćenih prodavača. Preko neta jeste. Nalazio sam na forumima da su ga sporadicno kupovali i za manje pare al ja ga nisam mogao naći za toliko.
    Onda ne znas dobro.

U Bomaru je bio oko 110.000, i jos su davali popust od 20%, sto je bilo oko 800e.
    Poslednja ispravka: RUS (7.2.2015. u 20:29)
    DrAgod likes this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Član
    Član od
    21.1.2009.
    Lajkovi
    85
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom Re: Fortis MM ili Longines HC diver

+1 extraordinary. Swatch grupa je srozala longines. U ex-yu je longines i dalje brend zbog stare slave, ovde u ch mu dodje kao tissot i postao je poor mans omega. Sa druge strane fortis je fortis i oni nemaju mogucnost igranja sa pozicioniranjem brenda. Kome znaci mehanizam neka gleda steinhart, ima 2892/3 za najmanje pare a koga zanima sat kao sat treba da se osloni na svoje misljenje. Po ovoj ceni u srbiji meni fortis deluje kao daleko bolje resenje.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •