Ova dva modela ako zelis automatik
Seiko SNZG13K1
Seiko SNZH55K1
Ova dva modela ako zelis automatik
Seiko SNZG13K1
Seiko SNZH55K1
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
negde sam već ovde na forumu pročitao jednu lepu rečenicu kad je bilo u pitanju upoređivanje mahaničkog i kvarcnog sata,"kvarcni je tačniji,ali mehanički ima dušu!",mislim da je to dosta tačna rečenica,jedino je razlika u tome ko na to gleda i na koji način,a ja pošto želim i jedno i drugo ne verujem da ću to uspeti da objedinim u jednom satu,mada lično ipak mislim da je SEIKO 5 legenda od sata i volim kad nešto ima istoriju iza sebe,bar sam ja takav.Ovaj model mi je nekako jasnijeg i lakšeg uočavanja položaja kazaljki,a to je valda i svrha sata,da vidiš koliko je sati i da je to tačno vreme Seiko SNZG13K1.
[QUOTE=don Alberto;91238,"kvarcni je tačniji,ali mehanički ima dušu!"[/QUOTE]
Nesin potpis.
Ja kao neko ko ima vise od 60 satova, jos uvek ne mogu da odlucim, da li je ovo bas tako.
Jednostavno obe tehnologije imaju svoje prednosti i mane, ali to je vec prica za drugu temu.
Uglavnom, ako ti se svidja taj seiko, uzimaj ga, neces pogresiti.
a kaži mi da li mogu slobodno da uzimam on line preko sense-a,da li će to biti stvarno originalni satovi i da li dobijam sa njim i garanciju i kutiju ili u kakvom su već pakovanju?
Satovi su originalni, dobijas u seikovoj kutiji , sa garancijom dve godine. Ne dobija se seikova internacionalna garancija...Ja kad sam kupi sat u Japanu dobio sam i nju, dok u Sense radnji nisam, ali to nije nikakav problem, posto su ozbiljna radnja i imas njihovu garanciju.
Ja sam kod njih uzeo 4,5 satova i sve je uvek bilo ok, satovi su original, naravno.
E sad nisam porucivao on-line, vec sam uzimao u prodavnici, ali mislim da to nije problem.
Uzimalo je dosta clanova preko njih.
Edit: Pretece me Serb
a da li neko zna na koji način da im on line dostavim podatak da je moj zglob u obimu 22cm i da je to bitno jer ne želim da dobijem sat i narukvicu na njemu koja ne može da mi stane na ruku?
Pošto je sve već objašnjeno, od strane starijih i iskusnijih kolega, ja samo da se pridružim i glasam za Seiko. A što se tiče obima najbolje je da sam probaš sat na licu mesta. Pa ako za online neručivanje ima popusta, onda ga naruči i to je to!
Mišić M.
Metalna narukvica na tom Seiku odgovara za maksimalni obim zgloba ruke od 8,75inca sto iznosi oko 22,22cm.
Bookmarks sajtovi