Jos jednom hvala na preporukama, pregledao sam ponudu Suunto i Garmin satova, sto je stvarno bila muka jer im tehnicke specifikacije ocigledno pisu marketinski timovi, i stvarno sam iznenadjen da cak ni pametni satovi nemaju ove opcije. Sa Timex-om je ista situacija ko sa Casio satovima, jedino sto su im alarmi bolji (imaju opciju da se pale samo ranim danima ili samo vikendom) ali ih imaju manje uglavnom 3 umesto 5. Presudna je bila estetika, Casio mi nisu prekrasni ali Timex mi je bas ruzan.

Pa je moj mozak krenuo u pravcu - moracu da kupim dva sata - a gde su dva tu je i treci - to je onda vec kolekcija - a ima stvarno mnogo lepih mehanickih - mozda da kupim zeni za rodjendan - i seiko automatici su bas super secam se ko klinac koliko sam hteo jedan - vidi sto je lep ovaj tissot lady heat flower - malo je poskop al nema veze nece moci da se buni kad krenem da skupljam seiko automatike - mada ni g-shock nisu ruzni imaju neku svoju estetiku a i relno mi trebaju.....

Da sprecim ovo narucicu G-9000, nema solar ali baterija traje godinama i nema tajmer koji se namesta u sekundama ali zato ima zvucne signale u poslednjih 30 sekundi.