...a da nije skupli?![]()
Ovaj kosta 12000Da vidim,tj cujem
![]()
...a da nije skupli?![]()
Ovaj kosta 12000Da vidim,tj cujem
![]()
''Bolji'' je relativan pojam
Svi satovi iz EDIFICE serije vrede više nego što koštaju.Treba ih videti uživo.
E,sad-Koji je lepši...?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
pa... ako hoces da bude nov i ako je uslov da bude kupljen ovde, onda verovatno ne...
a ako moze i polovan, ja bih ti, naravno, preporucio neki vintage seiko chronograph, 6139, 6138 ili 7016...mogu da se nadju i za manje para, u odlicnom stanju!
![]()
jole777 kaže:
+1 za matori Seiko, a ako mora nov onda je samo stvar ukusa šta uzeti iz Edifice serije, ne verujem da ima razlika u kvalitetu ako se radi o satovima približnih cena.
Bilo bi lepo da postavljate satove koji se prodaju na našim prostorima, bez onlajn prodaje.
Ovo je meni prelepo, Casio Edifice EF-547D-1A1 12,500DIN
^ sta fali on line prodaji?![]()
jole777 kaže:
Sviđa mi se i Casio BEM-503L-7A, samo šteta što nema datum.![]()
a evo sta ja planiram da kupim za preko leta sa belim ciferom, cak i za manje novac (3800 din)
Evo i jednog od najpristupacnijih automatika na trzistu. Sa cenom od 11000 mislim da predstavlja dobru kupovinu. Ako se ne varam,pokrece ga Seikov 7s26 mehanizam
Inace,veliki je izbor Lorus satova u ovom cenovnom rangu. Kako je Lorus cerka firma Seika,ja ne bih sumnjao u njihov kvalitet...
Bolji = bolja kupovina.
U zadnje vreme uglavnom citam(o) o malo skupljim i ne bas prosecnom srpskom gradjaninu dostiznim modelima satova. Ja licno mislim da satovi od 150 e nisu nezanimljivi,nisu drugorazredni i slicno...
Pozvao bih sve da stave svoj "best buy" u tom cenovnom rangu,da citaoci vide da i za 100e moze da se kupi pristojan sat,koji ce svaki dan nositi,bez nekog ulaganja i koji ce trajati godinama...
Ovaj model sam postavio kao reper,ne poredim ga sa ostalim modelima edfice serije. Inace,los Casio ne postoji...![]()
Bookmarks sajtovi