Naci cemo ti vec nesto.
Samo nam reci da li zelis kvarc ili automatik?
Naci cemo ti vec nesto.
Samo nam reci da li zelis kvarc ili automatik?
Pozdrav Dzejsone i dobrodosao na Forum! Ta Festina koju si naveo je sasvim solidan izbor a predlazem ti da pogledas i J.Springs satove - za male novce dobija se puno.
Npr. mozda ovako nesto...
a imaju i lep izbor pristupacnih a kvalitetnih automatika. Pogledaj ponudu ovde: J.Springs Proizvodi - Poklon Dućan
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.10.2012. u 22:13)
jole777 kaže:
Aha,ok.Sto se tice automatika sima ti je dao sjajan predlog.J.Springs je novi brend ali je u sastavu mocnog i velikog Seika,tako da nema bige oko kvaliteta i kontrole tih satova.Imaju fine kvarc i automatik modele a cena im je i vise nego pristojna!
Sto se tice automatika,dodao bih Seiko Monster,Seiko SKX007 i Orient Mako.Ova 3 automatika su legendarni satovi,inace.Izgooglaj ih i vidi da li ti se dopadaju.
Sto se tice kvarc modela,ovde Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com imas sjajan,sjajan izbor.Baci posebno pogled na Casio Edifice seriju.
Monstera sam gledao i malo mi je cudan, valjda zbog malo debljeg metala oko cifera, a Orient nazalost nisam uspeo da nadjem u NS.Znam za sense sajt (spomenuo sam ga u prvom postu) samo problem je sto tamo uopste ne pisu dimenzije sata pa onda pored pretrage tu, moram da trazim i na guglu dimenzije, pa sam zato mislio da mi neko od clanova ko je video/ima/imao slican sat preporuci neki konkretan model.
Orient narucujes preko OrientUhren ili preko CreationWatches.
Aha,ok....Da budem iskren,ovaj sat mi se ovih dana cesto mota po mislima.44mm je.Eco-Drive kvarc mehanizam.Svakako moja najtoplija preporuka ide za ovog Citizen lepotana.Uzivo je jos lepsi.
Citizen AT0960-52A
Svaka cast.Svidja mi se ovaj Citizen.Probacu da ga nadjem i pogledam uzivo.Meni je jos lepsi u plavoj varijanti, mada crna bi mi bila najlepsa, ali nisam je nasao tamo.Ako znas jos neki model ti postavi.I da, fosil ne bih uzimao.
edit: crni je sa E oznakom na kraju, sad nadjoh na netu, doduse ne na sense
Poslednja ispravka: Dzejson (21.10.2012. u 23:43)
Da..Taj Citizen je stvarno prelep.Uzmi ga slobodno ako ti se dopada.E sad stvar je ukusa sa kojim ciferom ti je lepsi.
I ovi satovi su jako dobri.Baci pogled.
Seiko SSB059P1
Casio EF-341D-1A
Seiko SNDC43P1
Seiko SNDC81P1
Seiko SNZH55K1
Bookmarks sajtovi