Prikaz rezultata 1 do 7 od ukupno 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By RUS

tema: 4 opcije: Koji je najbolji?

Hybrid View

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Određen forumom Re: 4 opcije: Koji je najbolji?

Prave se replike svega, cak i Q&Q satova, tako da bi trebalo da se cuvas toga.
    Ja sam 3 modela uzeo u sensu, a 1 u Americi, i svi su imali kartonsku kutiju.(mada iskreno da ti kazem, meni nije stalo toliko do pakovanja, koliko do onog sto je unutra).
    Ako vec nisi video koje modele imam, mozes ovde da pogledas.
    http://www.svetsatova.com/forum/f121...tovi-6972.html
    E sad, kako da prepoznas replike? To nije tako jednostavno, posebno ako nemas iskustva u tome.
    Najbolje bi bilo da sat odneses do casovnicara, ili da kupis u proverenoj radnji, ili eventualno od proverenog prodavca.

A taj casio je stvarno dobar, samo u celicnoj verziji.
    java likes this.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Mlađi član
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    42
    Reputacioni uticaj
    13

Određen forumom Re: 4 opcije: Koji je najbolji?

Prvo moram da ti cestitam na kolekciji! Pregledao sam od 1. do poslednje stranice i mogu samo reci da si nevjerovatan, imas odlican ukus i vidi se da stvarno volis svoje satove. Svaka cast!

Da se vratim na temu...Sto se tice pakovanja to mi je najmanje bitno nego gledao sam neke modele na youtube-u pa sam primjetio da vecinom dolaze u limenci. Znaci ne trebam se bojati kartona Moram jos provjeriti da li prodavac ima radnju ili narucuje preko mreze. To mi je bitno i zbog garancije jer vidim da se internacionalna ne priznaje po servisima. Citao sam komentare drugih kupaca i za sada su svi zadovoljni saradnjom, da je bilo sta sumnjivo valjda bi vec neko prepoznao Najvjerovatnije ce biti jedan od ova dva G-Shocka, moram jos provjeriti da li se razlikuju samo po funkcijama ili ima jos nekih prednosti/mana u kvalitetu. Hvala ti na svemu brate, ziv bio!

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •