• Završen sajam Sjaj u 2013. godini

  Na kraju ovogodišnje sajamske sezone je na Novosadskom sajmu održana 18. Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva "Sjaj". To je jedina manifestacija ove vrste u regionu i predstavlja priliku da se na jednom mestu susretnu ljubitelji finih stvari.


  U periodu od 7. do 10. novembra 2013. godine, proizvode i usluge je predstavilo više od 50 izlagača iz šest zemalja (Srbije, Turske, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Nemačke). Sajamska manifestacija Sjaj je ove godine po obimu izlagačkog prostora bila veća za 10% od prošle godine, dok su posetiocima bili ponuđeni nakit, oprema i alati za zlatarstvo, pored toga i vrhunski brendovi časovnika. Ove godine je ulaz na Sjaj u Hali "Master" bio besplatan, uz obaveznu registraciju i prolazak kroz sigurnosni detektor za metal.

  Veliki izbor muških i ženskih satova, savremenog ili klasičnijeg dizajna, čije cene su prihvatljive svima su bili izloženi na Sjaj-u. Izlagači ističu da je damama bitniji dizajn, dok muškarci obraćaju pažnju i na tehničke karakteristike časovnika. Tokom izložbe su održane i prezentacije među kojima su promovisane nove aktivnosti i projekti učesnika.

  Sadržaj izlaganja - Sjaj 2013:

  ZLATARSTVO:
  - Zlatni i srebrni nakit
  - Drago kamenje
  - Kovanice
  - Legure
  - Lemovi
  - Tečno zlato
  - Mašine za graviranje
  - Alati za zlatarstvo
  - Oprema za zlatarstvo
  - Alarmni sistemi
  - Ambalaža
  - Nove tehnologije u izradi nakita

  ČASOVNIČARSTVO:
  - Ručni satovi
  - Džepni satovi
  - Stoni i zidni satovi
  - Reklamni satovi
  - Alati za časovničarstvo

  Izvor: Novosadski sajam
  This article was originally published in forum thread: Sajam zlatarstva i časovničarstva - Sjaj 2013 started by Shmizla View original post