• Kompanija BPM održala Morellato Press Event


    Kompanija BPM - Satovi i Nakit je 14. juna u lepom ambijentu hotela Metropol organizovala je Morellato press event. Održana je prezentacija i koktel večera u cilju promocije svetski poznatog italijanskog brenda satova i nakita - Morellato.


    Nedavno održanu manifestaciju su uveličali zvanični predstavnici Morelalto grupe - vlasnik Massimo Carraro i njegov saradnik Massimo Luchesi. Takođe, među zvanicama su se našle i domaće poznate ličnosti (neke od njih su bili Željko Vasić, Prljavi inspektor Blaža, Neven Bošković), zatim ostali partneri i saradnici kompanije BPM.


    Jedan od najvažnijih detalja sa prezentacije je bio govor i predstavljanje Massimo Carraro-a, vlasnika Morellato grupe. Gospodin Carraro je u svom obraćanju istakao da je Morellato brend lider u Italiji, ukoliko govorimo o tržišnom segmentu nakita i modnih satova. U Morellato grupi se nalaze brendovi Just Cavalli i Sector, na koji su prema rečima gospodina Carraro-a oni takođe izuzetno ponosni. Na promociji je prisutnima bila izložena kompletna ponuda brendova Morellato, Just Cavalli i Sector.


    Ovu priliku su i direktori kompanije BPM - Satovi i Nakit iskoristili da se obrate poseticima i ujedno iznesu svoje viđenje o Morellato brendu i međusobnoj veoma uspešnoj saradnji. Takođe, sve prisutne kompanija BPM je upoznala sa novim Morellato brend ambasadorom za Srbiju u 2013. godini - poznatom modnom blogerkom Vanjom Milićević.



    Promociju je svojim prisustvom uveličao i pevać Željko Vasić koji je između ostalog naveo da je Sector njegov omiljeni brend satova. Takođe, je istaknuto da je Jorge Lorenzo, Sector brend ambasador za 2013. osvojio titulu svetskog prvaka na Moto GP trci.



    BPM - Satovi i Nakit: www.bpmsatovi.com
    U prilogu se nalazi PPT prezentacija Morellato brenda.
    This article was originally published in forum thread: Kompanija BPM održala Morellato Press Event started by Shmizla View original post