• Hublot Classic Fusion Tour Auto Chrono

    Kako bi proslavio prvu godinu partnerstva sa jednim od najprestižnijih istorijskih relija u Evropi, Hublot je predstavio novi Classic Fusion Tour Auto Chrono model u limitiranoj seriji od 100 primeraka. Švajcarski proizvođač je izabrao model iz svoje najelegantnije kolekcije satova, kako bi što bolje predstavio autentični "vintage" stil, koji se svakog proleleća može videti na starim kolekcionarskim automobilima na Tour Auto Optic 2000 reliji.




    Od ove godine, Hublot je na ovom mestu zamenio Audemars Piguet, koji je bio zvanični partner od 2006. do 2012. godine.



    Classic Fusion kućište sata je izrađeno od poliranog titanijuma, i koji ima prečnik 45mm. Na brojčaniku sata se nalazi trkačka šara, koja se savršeno slaže sa šarom na belom kožnom kaišu u trkačkom stilu. Podbrojčanici su crne boje, i ima ih ukupno dva. Na poziciji "9h" se nalazi 30-to minutni registar, dok se na poziciji "3h" nalazi mala sekundara.




    Mehanizam koji pokreće ovaj sportski model sata je HUB114. Automatski hronograf mehanizam se sastoji od 280 delova, ima 59 rubina, radi na 28.800 v/h i ima rezervu snage od 42 časa. Mehanizam i mostovi su dodatno ukrašeni, kao i sam rotor koji je izrađen od volfram karbida. Poklopac sata je takođe izrađen od titanijuma i dolazi sa Tour Auto 2013 gravurom. Staklo na satu je safirno, a deklarisana vodootpornost je 50m.



    Izvor
    - Hublot
    Dorada vesti by Shmizla
    This article was originally published in forum thread: Hublot Classic Fusion Tour Auto Chrono started by RUS. View original post