• Domaće tržište satova bogatije za novi brend – Satovi ToyWatch


    Kompanija Watch Is Watch je podigla svoje poslovanje na viši nivo postavši generalni distributer i zastupnik ToyWatch satova za Srbiju. Time je upotpunila svoju dosadašnju ponudu novim brendom satova koji se po prvi put pojavljuje na domaćem tržištu.


    ToyWatch je italijanski brend satova, poznat po izuzetno šarolikom koloritu boja. Italijanskom dizajnu i težnji ka savršenim detaljima, modelima veselih nijansi boja, dodatno dekorisanih Swarovski kristalima. ToyWatch pri izradi satova koristi različite materijale: od polikarbonata (polycarbonate), mešavine plastike i keramike (plasteramic) do čelika i aluminijuma.

    Pomenuti brend se karakteriše velikim brojem kolekcija. One se pored različitih boja i dezena ističu i po tome: da li imaju skeleton brojčanik, rotirajuću koronu, hronograf funkciju, prikaz datuma, da li im je brojčanik odnosno narukvica dekorisana Swarovski kristalima, itd.



    ToyWatch satovi su dostigli veliku popularnost kako širom sveta, tako i u Americi gde je veliki broj poznatih ličnosti fotografisan baš sa ToyWatch satovima na ruci. Neki od vlasnika ovih satova su: Madonna, Michael Jordan, Michelle Obama, Jessica Alba, Alicia Keys, Sylvester Stallone, Naomi Campbell, Oprah Winfrey i Sandra Bullock.


    U toku je i velika akcija kompanije Watch is Watch, koja obezbeđuje 20% popusta na sve modele satova marke ToyWatch. Ona je vremenski ograničena, stoga možete pogledati nove modele satova i eventualno odabrati nešto za vas.

    Možemo još dodati da su ToyWatch satovi kreirani za mlade, osobe vedrog duha i one koji se tako osećaju. ToyWatch je adekvatan sat za vrele letnje dane, ali ujedno može biti i odličan aksesoar za mnoge druge prilike.



    Watch is Watch
    This article was originally published in forum thread: Domaće tržište satova bogatije za novi brend – Satovi ToyWatch started by Shmizla View original post