• Lotus sponzor Marc Márquez-a vozača moto trka



    Kompanija Festina Lotus SA je nedavno potpisala ugovor o sponzorstvu sa španskim motociklističkim vozačem Marc Márquez-om. Težnja za liderstvom i uspehom su reči koje opisuju istoriju Lotus satova. Dinamičnost i kontrola vremena su karakteristike jako bitne u moto trkama, a sastavni su deo Lotus satova.

    Ovaj brend, kao jedan od vodećih u Španiji, se poistovećuje sa pobedničkim duhom motociklističkog vozačaMarc Márquez-a kreirajući na taj način odličnu saradnju. Lotus logotip se već nalazi na kacigi Marc Márquez-a u sezoni 2012. godine. Marc će biti zaštitno lice nove kampanje za satove inspirisane moto trkama. Takođe, on će biti promo lider i na drugim kolekcijama Lotus satova, linijama Lostus Style nakita, a takođe i u narednim Lotus promo događajima. Ugovor o sponzorstvu je za sada potpisan na period od tri godine.



    Marc Márquez je mladi španski Grand Prix motociklistički vozač, rođen 17. februara 1993. godine. Njegovo puno ime je Marc Márquez Alenta, gde je Márquez prezime oca, a Alenta prezime majke koje mladi vozač nosi. Debitovao je sa samo svojih 15 godina na portugalskom Grand Prix šampionatu 2008. godine u kategoriji 125cc. On je najmađi španski vozač koji je zauzeo polupoziciju i stao na podijum u svetu motociklizma. U 2010. godini je bio broj 1 u svetskom šampionatu.
    Evo kratke retrospektive njegovog plasmana u karijeri:
    2008. godina / klasa 125cc / plasman 13
    2009. dodina /klasa 125cc / plasman 8
    2010. godina / klasa 125cc / plasman 1
    2011. godina / klasa Moto2 / plasman 2
    Tekuća sezona 2012. godina / klasa Moto2 / trenutni plasman 1



    Lotus satove originalnog dizajna, satove sa stalnim inovacijama očekujte uskoro i na našem tržištu, preko distributera Crystal Time d.o.o., a moći ćete ih uživo pogledati u maloprodajama Poklon Dućana, kao i u specijalizovanim partnerskim prodajnim mestima širom Srbije i Crne Gore.

    This article was originally published in forum thread: Lotus sponzor Marc Márquez-a vozača moto trka started by Shmizla View original post