• Tissot Sailing Touch

    www.worldwatchweb.com – Jednostavnim dodirom brojčanika, mornari će sada biti u stanju da se sa stilom suprotstave bilo kakvom vremenu. "Sailing Touch" predstavlja koristan uređaj za proveru vremenskih uslova uz pomoć svog ugrađenog histograma koji memoriše prethodnih šest sati. Ovaj uređaj ujedno poseduje i funkciju merenja relativnog vazdušnog pritiska. Takođe je opremljen i sa kalkulatorom koji izračunava plimu i oseku u odredišnoj luci.



    Ali ovo nije sve! Ovaj impresivan instrument je nezamenljiv za regate, sa svojom korisnom funkcijom odbrojavanja prilikom onih najbitnijih 10 minuta koje prethode početku trke a čiju se početak signalizira uz pomoć digitalnog displeja i oglašavanjem trube. Impresivan asortiman funkcija uključuje i mehanizam za merenje brzine na osnovu zadate daljine, kompas, dva alarma, dve vremenske zone, večiti kalendar i pozadinsko osvetljenje.



    Izvor: Europa Star
    This article was originally published in forum thread: Tissot predstavlja Sailing Touch started by dragon View original post