• Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva - SJAJ 2014

  Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ je ove godine po 19. put za redom održana u Novom Sadu. Kao i ranijih godina, Novosadski sajam je bio domaćin ove manifestacije koja predstavlja jedinu izložbu tog tipa u našoj zemlji.  Izložba zlatarstva i časovničarstva je trajala od 06. do 09. novembra, u periodu od 10-19h. Svi zainteresovani su mogli da iskoriste slobodan ulaz i posete sajam u Novom Sadu u periodu od četvrtka do nedelje.

  Postavka izlagača je obuhvatala izložbu satova, nakita, dragog i poludragog kamenja, ali i vina. Ovom manifestacijom su obuhvaćeni fini i ekskluzivni predmeti, namenjani svima koji cene perfekciju i preciznost izrade.  Ukupno dva štanda su bila posvećena satovima, od kojih je jedan pripadao Zlatari Papić koja je predstavila široku paletu Quantum, Slazenger, i-watch i Essence satova. Na drugom štandu je Silver Group promovisao satove sledećih brendova: Jack Pierre, Balezza i CSF.  Pored satova, pažnja svih dama je bila privučena nakitom, dok su majstori časovničarstva i zlatarstva bili u prilici da se susretnu sa opremom, alatom i delovima neophodnih za ovaj zanat.

  Novosadski Sajam
  Dukin likes this.
  This article was originally published in forum thread: Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva - SJAJ 2014 started by Shmizla View original post