Međunarodna izložba zlatarstva i časovničarstva SJAJ je ove godine po 19. put za redom održana u Novom Sadu. Kao i ranijih godina, Novosadski sajam je bio domaćin ove manifestacije koja predstavlja jedinu izložbu tog tipa u našoj zemlji.

Naziv: Sajam-Sjaj-2014-satovi-nakit-Novi-Sad-1.jpg, pregleda: 464, veličina: 185,6 KB


Izložba zlatarstva i časovničarstva je trajala od 06. do 09. novembra, u periodu od 10-19h. Svi zainteresovani su mogli da iskoriste slobodan ulaz i posete sajam u Novom Sadu u periodu od četvrtka do nedelje.

Postavka izlagača je obuhvatala izložbu satova, nakita, dragog i poludragog kamenja, ali i vina. Ovom manifestacijom su obuhvaćeni fini i ekskluzivni predmeti, namenjani svima koji cene perfekciju i preciznost izrade.

Naziv: Sajam-Sjaj-2014-satovi-nakit-Novi-Sad-Quantum.jpg, pregleda: 466, veličina: 90,1 KB


Ukupno dva štanda su bila posvećena satovima, od kojih je jedan pripadao Zlatari Papić koja je predstavila široku paletu Quantum, Slazenger, i-watch i Essence satova. Na drugom štandu je Silver Group promovisao satove sledećih brendova: Jack Pierre, Balezza i CSF.

Naziv: Sajam-Sjaj-2014-satovi-nakit-Novi-Sad-2.jpg, pregleda: 595, veličina: 170,8 KB


Pored satova, pažnja svih dama je bila privučena nakitom, dok su majstori časovničarstva i zlatarstva bili u prilici da se susretnu sa opremom, alatom i delovima neophodnih za ovaj zanat.

Novosadski Sajam