Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 81
Like Tree194Likes

tema: Милан Милановић - Моји сатови

Threaded View

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Милан Милановић - Моји сатови

vecina fotografija su danasnje, bio sam slobodan, pa da konacno predstavim svoje satove

ovo je casio koji sam kupio u sense, 56oo model i par fotografija novog monstera

prvo sam izabrao skx007 jer je bio jeftiniji ali brat me je obradovao ovim lepsim i skupljim satom koga sam potajno zeleo

ovo je moj alat za popravljanje satova, ima tu vrlo kvalitenog unior alata

ovo je moj omiljeni sat, potpuno je nov kao i ostala druzina

tu je i ova raketa, imao sam tri, dve sam darivao, ostala je ova najlepsa i najbolja, nikada nosena ili otvarana od naseg cenjenog clana jagosa kao i ova sa zutim brojcanikom

tu je i retko dobro ocuvani poljot zvonar, tj. samo jednom nosen

i svi na okupu

malena cajka koja mi je veoma draga, takodje od jagosa, takodje nova, tako je minijaturna, sirina lugova je 8mm

uz sve ove sovjete imam i kutije i racune, ova fotka je stara kao i jos dve tri fotke iz ovog predstavljanja, nisam hteo da fotkam i kutije i racune ovom prilikom

ovo su narukvice i kaisevi

ovo je raketa sa vecitim kalendarom koja je kupljena na kupujem prodajem

ovo je poljot iz vremena breznjeva i andropova od naseg moderatora RUS-a, veoma mi je drag, vrlo lepo je ocuvan, ima sitnih ogrebotina po kucistu i staklu i nemam nameru da ga poliram, drazi mi je sa sitnim ogrebotinama, to je i najstariji sat od svih ovih i moj prvi sat

svi satovi su mi veoma dragi, ne planiram kupovina sata u narednih godinu i po dana do cak dve godine dok ne skupim novca za sledeci sat

sledeci koji bih mogao uzeti je Laco pilot, Oris Aquis ili Stowa Flieger, mozda cak i neki stari chrono sa valjoux ili landeron mehanizmom sa dva podbrojcanika
    Poslednja ispravka: Neša (20.2.2014. u 17:37)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •