Pozdrav svima!

S obzirom da sam nov na ovom forumu, bio bi red i da se predstavim.

Ja sam Srđan, 26 godina, diplomirani pravnik, saradnik u nastavi na fakultetu, takođe i advokatski pripravnik (još koji mesec).

Volim satove, te sam zbog toga i došao na ovaj forum kako bih se malo više informisao.

Do sada sam imao i promenio dosta satova. To su uglavnom bili casio i swatch satovi, mada kako sam stariji menjaju mi se ukusi. Skoro celu svoju kolekciju tih satova sam poklonio, kako bi nekome služili, a ne samo sakupljali prasinu. U planu mi je da započnem novu kolekciju.

Za početak, iz svoje skromne kolekcije predstavio bih dva sata koje načešće nosim.

Swatch Irony Chrono

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Swatch 1.jpg
Viđeno:	163
Veličina:	403,5 KB
ID:	77536Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Swatch 2.jpg
Viđeno:	184
Veličina:	440,3 KB
ID:	77537Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Swatch 3.jpg
Viđeno:	179
Veličina:	366,9 KB
ID:	77538

Ovaj sat sam dobio na poklon pre više od 8 godina. Ima veoma veliku sentimentalnu vrednost za mene. Skoro ga svakodnevno nosim, a tragovi korišćenja se i te kako mogu videti na slikama. Od kad sam ga dobio, bio je kod časovničara 2-3 puta, i to samo radi zamene baterije.

Festina Elegance F 16573/04

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Festina 1.jpg
Viđeno:	178
Veličina:	495,2 KB
ID:	77539Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	Festina 2.jpg
Viđeno:	211
Veličina:	392,8 KB
ID:	77540

Ovaj sat sam takođe dobio na poklon, ali od devojke, pa sam zbog toga i "prinuđen" da na nosim često.

Imam još par satova u kolekciji, ali o njima neki drugi put.

Takođe, planiram da se uskoro častim jednim Steinhart-om, a o tome ću nastaviti u odgovarajućoj temi.

Pozdrav,

S.T.

P.S. Izvinite zbog lošijeg kvaliteta slika, napravljene su telefonom.