Pozdrav ljudi! Već nekoliko dana sedim i prelistavam forum, a danas sam se zadržao na satovima članova. Iskreno, nemam mnogo toga da ponudim, osim svoje kolekcije od čitava dva sata, oba Fossila. Naravno, kvarcni su i jedan i drugi, hronograf trenutno nosim a drugi sam prestao, mada planiram da mu vratim bateriju i vratim ga u život![]()
Levi je nešto zanimljiviji, model AM41118. U pitanju je model kojeg koliko znam nije bilo na našem tržištu, a dovukao sam ga iz USA, na slepo, u eri kada je dolar bio nekih 65 din. i tada me je izašao oko 100€ sa sve haračem E-dućana.
Pošto kapiram da je ovo najbolje mesto da se predstavim, mogu da kažem da sam student, imam 22 godine i u slobodno vreme se bavim automobilima, koje volim u najrazličitijim oblicima, bojama i veličinama motoraTakođe pišem na nekom blogu o sveukupnom muškom životnom stilu (uključujući i satove, da
), ali o tome kada i ako steknem veći kredibilitet ovde, da ne bude da se sad reklamiram.
U kom pravcu bih voleo da mi se razvija kolekcija? U raznim, ukratko. Od starih Omegi do moonphase satovaJako, jako dugo balim za nekim od satova iz Longines Master kolekcije, a skorije opsesije su mi Tissot i TAG Heuer. Trnutno ne vidim kada će dospeti novi sat, al neka, tu ste vi da vaše gledam.
Nadam se lepom druženju!
Registracija
Help

177Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi