Pozdrav svima,
Čitajući današnje poruke u nekoliko različitih tema, došao sam na ideju na napravim podforum namenjen isključivo visoko kvalitetnim kvarcnim satovima (HEQ satovima), ali ne znam da li bi takav forum zaživeo.
Ovaj forum bi pokrivao kvarcne satove izuzetnog kvaliteta i preciznosti, i eventualno kvarcne satove sa komplikacijama. Do sada mi se činilo da i nema baš nekog interesovanja za ovakve satove, ali se u poslednje vreme dosta toga piše po forumu na tu temu, pa rekoh da pitam.
Glasajte u anketi pa da vidim koliko vas je zainteresovano.![]()
Registracija
Help

20Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Sad ozbljno , i kvarcni satovi spadaju u kategeoriju satova, tesko da mozes da uporedjujes kvarc i mehaniku sa bajsom i motorom, ipak je jedno motorno vozilo a drugo nije, skroz je drugaciji koncept. Vec je neko dao dobro poredjenje benzinac i elektro autombil, mislim da je to bolje poredjenje. U svakom slucaju da li ide na benzin ili na struju i jedno i drugo je automobil, tako da mislim da je oko satova slicna prica. Ovde se govori o stvaranju novog pod-foruma, za ljubitelje kvarca, a vec postoji pod forum npr o stonim i zidnim satovima koji mene licno ne zanimaju ali sto da ne neko ih sigurno voli. Tako da ne vidim razlog nemanja pod-foruma za kvarc.

Bookmarks sajtovi