Pozdrav svima... Teska zaraza su ovi satovi...A kad se setim da sam nekad bio u fazonu "sta ce mi sat kad ionako nosim mobilni uvek"
Dakle, stalno sad nesto cackam, gledam satove... I kad sam pre neki dan ugledao ovog malisana odmah sam se zaljubio i potraga je krenula...Evo ovde mozete da vidite kakav je lepotan u pitanju...
Pustio sam poruku na satovi-online medjutim ne odgovaraju mi da mogu da ga nabave... Pa sam onda krenuo preko linkova ovde sa sajta i evo sta sam nasao... Seiko Sports Mens Japan Made SNZB23J1 SNZB23
To bi trebalo da je taj sat, s tim sto je ovde metal umesto gume... Ali ja nigde nisam uspeo da nadjem tacno ovo sa linka iznad i razmisljam da porucim ovaj i da kasnije nabacim gumu. To je jedino resenje koje ja kao laik imam.
E sad, ocekujem od strucnijih ljudi sa foruma da mi malo pomognu pri ovoj kupovini... Prvo sta mislite o satu? Mogu li negde da ga kupim povoljnije? Mogu li kasnije ako bude ova varijanta sa metalom da nadjem original seiko gumu za sat?
Unapred zahvalan za pomoc.![]()
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
A kad se setim da sam nekad bio u fazonu "sta ce mi sat kad ionako nosim mobilni uvek" 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi