Svakako da je muški sat, a inače veoma lepo izgleda. Doduše, čini mi se da se granice između muških i ženskih satova polako pomeraju. Sve češće viđam žene/devojke kako nose ono što bismo nazvali muškim satom, a mnogi su i pravljeni da budu unisex. Nedavno sam video da koleginica ima jedan lep Casiov sat, iz serije Edifice, a ako sam dobro zapamtio, u pitanju je ovaj model ili neki sličan:
Viđao sam nekoliko puta i G-Shock na ženskoj ruci, a moja žena je nekoliko puta probala moje satove, kao npr. jedan komandirski ili još neke ruske. Našem drugaru Serbu sam prodao jednu raketicu četvrtastog oblika, svakako muški sat, ali sada ga nosi njegova žena i koliko sam video, zaista joj lepo stoji. Bilo je još nekoliko primera da žene nose takve satove, ali ne mogu da se setim konkretnih primeraka.
U svakom slučaju, postoje modeli koji zaista mogu lepo stajati i na ženskoj i na muškoj ruci, a ono što je nekada bilo nezamislivo na ženama (npr. pantalone) sada je sasvim normalna pojava.
Registracija
Help

26Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Inace ja mislim da je od 38 do 41 mm idealna mera, iako imam siroku ruku meni se cini da mi taj obim najbolje stoji

na el primero
Bookmarks sajtovi