Ulysse Nardinov novi model Diver Chronograph Hammerhead Shark vizualno je dojmljiv sportski sat koji kao najistaknutiju karakteristiku ima modri brojčanik ukrašen motivima mlata (čekićara), morskog psa vrlo široke glave i veoma oštrih osjetila zbog kojih se odlično snalazi pri navigaciji.
Kućište promjera 44 mm izrađeno je od nehrđajućeg čelika ili 18-karatnog ružičastog zlata, ovisno o modelu, s obje je strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 300 metara. Rotirajući obruč sata izrađen je od čelika ili zlata i prekriven je gumom. Na bočnoj strani kućišta nalazi se krunica na vijak također obložena gumom.

Na modrom brojčaniku ističu se luminiscentne čelične ili zlatne oznake vremena i kazaljke te podbrojčanici kronografa ukrašeni crvenim detaljima; na 3 sata smješten je 30-minutni brojač, na 6 sati nalazi se 12-satni brojač s prozorom datuma, a na 9 sati postavljene su male sekunde. Na unutarnjem prstenu oko brojčanika nalazi se skala brzinomjera.
Sat pokreće manufakturni automatski kalibar UN-150 s 25 rubina, 48-satnom rezervom snage, silicijskim zapornim sustavom i spiralom nemirnice te funkcijama sati, minuta, sekundi, datuma i kronografa. Kalibar radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat.
Diver Chronograph Hammerhead Shark dolazi na gumenom remenu s preklopnom pločom, a dostupan je u ograničenoj seriji od 300 čeličnih i 99 zlatnih primjeraka.


Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	ulysse_nardin_diver_chronograph_hammerhead_shark_2016_02.jpg
Viđeno:	239
Veličina:	65,8 KB
ID:	124410