Naziv: Patek-Philippe-Calatrava-Moon-Phase-in-Yellow-Gold-watches-satovi-1.jpg, pregleda: 894, veličina: 110,5 KB

Patek Philippe je ove godine pripremio nekoliko modela namenjenih damama, odnosno kao što se od ovog proizvođača i može očekivati, predstavljeni su prefinjeni modeli visokog časovničarstva. Patek Philippe Calatrava Moon Phase (ref. br. 7121/1J-001) je novi model koji pripada ženskoj Complications kolekciji.


Naziv: Patek-Philippe-Calatrava-Moon-Phase-in-Yellow-Goldwatches-satovi-2.jpg, pregleda: 555, veličina: 101,5 KB


Iz samog naziva se može zaključiti da časovnik poseduje komplikaciju – indikator mesečevih mena koja je smeštena na poziciji “6h”. U podbrojačniku za prikaz faza prirodnog zemljinog satelita se nalazi i mala sekundara. Sat je kompletno izrađen od žutog zlata i dodatno je ulepšan pomoću 66 dijamanata postavljenih na rubu kućišta. Na srebrno-belom ciferu su postavljeni arapski brojevi kao satni markeri, a koji su isto kao i kazaljke izrađeni od 18k zlata.

Naziv: Patek-Philippe-Calatrava-Moon-Phase-in-Yellow-Gold-watches-movement-satovi.jpg, pregleda: 454, veličina: 107,3 KB


U kućištu prečnika 33m se nalazi ručno navijani mehanizam oznake 215 PS LU. Ovaj kalibar ima 18 rubina, a ostvaruje rezervu snage od 39 do 44h. Vodootpornost prefinjenih Patek Philippe Calatrava Moon Phase ženskih satova je 30m.

Patek Philippe