Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
Like Tree16Likes
  • 15 Post By piksi
  • 1 Post By skydrummer

tema: Breitling Superocean Heritage II

  1. #1
    Istaknuti član Avatar korisnika piksi
    Član od
    9.7.2014.
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    2.286
    Lajkovi
    29465
    Reputacioni uticaj
    691

    Određen forumom Breitling Superocean Heritage II

    Breitling je redizajnirao svoju Superocean Heritage liniju, posvećenu savremenim istraživačima. Rezultat je nov izgled, čist i dinamičan kao i uvek, ove veoma uspešne kolekcije koja proslavlja 60. godišnjicu u 2017.
    Naziv: hero.png, pregleda: 950, veličina: 140,3 KB


    Prvi put predstavljen 1957. Superocean profesionalni ronilački sat - brzo usvojen od pionira slobodnog ronjenja – a od tada je predstavljeno nekoliko generacija instrumenata sa za vrhunske vodene performanse. Ipak, Breitling je takođe sačuvao duh originalnog modela Superocean Heritage linije koja je postala jedna od prepoznatljivih kolekcija brenda, zahvaljujući svom jedinstvenom i savremenom izgledu u kombinaciji sa najsavremenijom tehnologijom.

    Naziv: 1.jpg, pregleda: 680, veličina: 85,6 KB



    Povodom obeležavanja 60. godišnjice ovog pionira široko otvorenih prostora, Breitling je osvežio kultni dizajn svoje linije zadržavajući njen jedinstveni karakter. Glavna razlika ogleda se u obliku novog čeličnog bezela sa izuzetno jakim high-tech keramičkim prstenom otpornim na grebanje i izuzetno otpornim na udarce.
    Uklanjanjem metalnog prstena omogućeno je da bezel formira skladnu celinu sa brojčanikom u istoj boji, ukrašenim originalnim Superocean logotipom. Neobični oblik kazaljki (trouglasta za sate i romboidna za minute), uz blagi konusan oblik satnog markera, pojačava povezanost sa modelom iz 1957 godine, istovremeno osiguravajući optimalnu čitljivost koja se poboljšava luminiscentnim markerima.

    Naziv: 2.jpg, pregleda: 639, veličina: 63,2 KB


    Superocean Heritage II proizvodi se u dve veličine (42 i 46 mm) kao i 46 mm hronografski model a, svi su dostupni u tri boje: crna, plava i bronza. Satovi se isporučuju na novom kožno gumenom kaišu u boji brojčanika,ojačanim kontrastnim štepom. Osim na kožnom, kroko kaišu ili na gumi, svi modeli takođe dolaze i na dobro znanom mešu po uzoru na legendarnu verziju iz 1957. godine.

    Naziv: 5.jpg, pregleda: 667, veličina: 103,2 KB


    Što se tiče performansi, Superocean Heritage II ima sve tehničke kvalitete koji ga čine savršenim pratiocem za najfinijie avanture na kopnu, moru i u vazduhu. U Superocean Heritage II hronograf 46 ugrađen je kalibar B13, samonavijajući hronografski mehanizam sertifikovan od strane COSC.

    Mehanizam B20 koji pokreće Superocean Heritage II 42 i 46 modele (takođe COSC-sertifikovan), je visoko-precizan, pouzdano robustan samonavijajući mehanizam sa rezervom snage od 70 sati. Potiče od Tudorovog kalibra MT5612 i odlikuje ga ekskluzivna završna obrada, i predstavlja jedan od vidova nedavno uspostavljene saradnje dva proizvođača koji sada udružuju svoje znanje u razvoju i proizvodnji pojedinih mehaničkih mehanizama.

    Naziv: 4.jpg, pregleda: 701, veličina: 58,7 KB


    Izdržljivo čelično kućište sa ušrafljujućom krunicim je vodootporno do 200 m (660 ft). Nazubljen, u jednom smeru rotirajući bezel, ima luminescentnu tačku na 12 sati, podešen je na 120 klikova, čime se omogućava izuzetno precizno podešavanje i vrlo glatka rotacija – bilo da je u pitanju provera vremena zarona ili obeležavanje različitih merenja vremena, posebno u avijaciji.

    Naziv: 3.jpg, pregleda: 650, veličina: 116,4 KB


    izvor:
    https://www.breitling.com/en/campaig...n-heritage-ii/
    Poslednja ispravka: piksi (23.3.2017. u 1:19)

  2. #2
    VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Poruke
    7.052
    Lajkovi
    30924
    Reputacioni uticaj
    983

    Određen forumom Re: Breitling Superocean Heritage II

    Piksi hvala na predstavljanju i izdvojenom vremenu.
    piksi likes this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •