Prilog 108365Prilog 108366Prilog 108367Prilog 108368Prilog 108369
Pozdrav svima,voleo bih da saznam koliko vredi(i da li vredi)nesto ovaj dzepni sat.Poklon je od pra dede(ne bih ga prodavao,samo me interesuje njegova vrednost)
Hvala:)
Printable View
Prilog 108365Prilog 108366Prilog 108367Prilog 108368Prilog 108369
Pozdrav svima,voleo bih da saznam koliko vredi(i da li vredi)nesto ovaj dzepni sat.Poklon je od pra dede(ne bih ga prodavao,samo me interesuje njegova vrednost)
Hvala:)
Luckyboy11 imaš prekrasan sat,nisi naveo veličinu sata dal je oko 5 centimetara il 6 oversize.Prekrasno odlijevano kućište vjerojatno srebrno-to mogu potvrdit samo ako na unutarnjem dijelu postoje pečati koji potvrđuju da je srebro.
Sat vrijedi mnogo al tebi,na tržištu s tako oštećenim ciferom ako ide vrijedi do 100-ak €.
Al vrijednost imat takav sat u nasljeđu neprocjenjiva je.
Napišite još ide li sat i koliko je velik.
6 cm je,bas juce sam ga navio i radio je bez problema.Hvala na odgovoru :)
Jesi li dobro mjerio promjer, trebao bi biti 6,8 cm
Eto sad kad znamo da Doxa ide (samo da znaš ona vjerojatno ima snage i za nekoliko dana da ide s jednim navijanjem al nemoj ni slučajno to napraviti da ne bi došlo do nekog pucanja-mislim na oprugu ali i nemirnicu) mogao bih se kladiti da i sada ona drži super vrijeme,to je takva klasa,a veličina il oversize je samo plus za vrijednost sata.Šteta da je cifer oštećen jer da nije sat bi vrijedio minimalno 300 €,al ovako po mom vrijedi bar pola te cijene.
Čuvaj je i nemoj da ti padne na pamet prodati je,samo onda ako dobiješ za nju ponudu kakvu ne možeš odbiti.
Interesuje me samo koliko vredi ovakav Longines iz 1934. ?
Hvala.
Prekrasan Longines al trenutno za takvog 100-120 € dobit je maximum.
Čuvat to treba i jednog dana bude vrijedio više.
fotopetar, hvala na informaciji, svakako čuvaću ga još dugo...
Pozdrav svima,
imam jedan sat za koji mislim da je od srebra posto ima zig, i znam da je dosta star ali ne znam tacno koliko, ne znam puno o njemu posto ne pise nikakav brend na njemu, pa mi nije poznat, da li moze neko da mi kaze nesto vise o ovom satu ukoliko zna?Prilog 109357Prilog 109358Prilog 109359Prilog 109360
Dobro dosla na forum.
O tom satu ne bih mogao da ti kazem nesto vise, ali dok se ne javi neko od clanova koji to znaju, trebalo bi da postavis i sliku mehanizma, posto bez toga tesko da ces dobiti vise informacija.