Prikaz rezultata 1 do 3 od ukupno 3
Like Tree5Likes
  • 5 Post By Shmizla

tema: Chopard Imperiale Chrono All Black satovi

  1. #1
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Post Chopard Imperiale Chrono All Black satovi

    Chopard je svoju Imperiale kolekciju satova kreirao 90-tih godina prošlog veka. Godine 2010. su se odlučili za njen kompletan redizajn, dok je ove godine predstavljena kao sportska i sofisticirana, odnosno kompletno obojena u crnu boju. Stoga, ova kolekcija opravdano i nosi naziv Imperiale Chrono All Black.


    Chopard Imperiale Chrono All Black satovi-chopard-imperiale-chrono-all-black-ladies-watches.jpg

    Novi satovi izgledaju skoro identično, odnosno razlikuju se detaljima. Jedan model možemo okarakterisati kao elgantniju varijantu zbog postavljenih dijamanata i čelične narukvice, dok drugi možemo istaći kao sportsku izvedbu časovnika, zbog narukvice izrađene od kaučuka i izostajanja dragog kamenja. Chopard Imperiale Chrono All Black ref. br. 388549-3007 (model sa gumenom narukvicom), ref. br. 388549-3006 (model sa dijamantima).

    Chopard Imperiale Chrono All Black satovi-chopard-imperiale-chrono-all-black.jpg

    Satovi imaju kućište izrađeno od čelika presvučeno crnim DLC (Diamond-Like Carbon) slojem. Njegov promer iznosi 40,00mm, odnosno visina je 10,9mm. Kao što smo već i naveli, na jednom modelu je korona optočena dijamantima koji, pored kompletno crnih detalja, satu daju dodatnu dozu elegancije. Krunica je ukrašena sa crnim onyx-om prečnika 5,50mm. Poklopac kućišta je takođe crne boje, a deklarisana vodootpornost sata iznosi 50m.

    Imperiale Chrono All Black satove pokreće ETA automatski mehanizam, koji ima 37 rubina, radi na frekvenciji od 28.800 vibracija (4Hz) i ima rezervu snage od 42h. Dimanzije samog mehanizma su: prečnik 28,60mm i visina 6,10mm. Sat pokazuje sate, minute i sekunde. Pored navedenih funkcionalnosti, poseduje i hronograf, odnosno prikaz datuma smešten na poziciji između “4h i 5h”.

    Chopard Imperiale Chrono All Black satovi-chopard-imperiale-chrono-all-black1.jpg

    Na satovima je postavljeno safirno staklo koje štiti crni brojčanik. Na njemu su postavljeni crni metalik satni markeri i kazaljke. Kao satni marker za “12h” je postavljen rimski broj ispod koga je smešten logo proizvođača. Na ciferu su pored hronograf podbrojčanika upečatljive i lepo oblikovane kazaljke, kako za sate i minute, tako i za hronograf sekundaru. Pored pomenutih karakteristika brojčanika, možemo spomenuti još jedan detalj, odnosno arabeska motive isprepletane između podbrojčanika.

    Satovi su dostupni sa čeličnom narukvicom presvučenom crnim DLC slojem, odnosno sa gumenom narukvicom takođe u crnoj boji.

    Izvor: Chopard

  2. #2
    RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lokacija
    PA
    Poruke
    12.495
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    577

    Određen forumom Re: Chopard Imperiale Chrono All Black satovi

    Opet kamicak moda...

    Ovaj sa kamenjim necu ni da komentarisem, ovaj drugi da ima normalne lugove mozda bi i licio bi na nesto. Definitivno nije po mom ukusu.

    Hvala na predstavljanju.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

  3. #3
    Administrator Avatar korisnika Shmizla
    Član od
    25.2.2008.
    Lokacija
    Beograd, Srbija / Belgrade, Serbia
    Poruke
    7.360
    Lajkovi
    11832
    Reputacioni uticaj
    250

    Određen forumom Re: Chopard Imperiale Chrono All Black satovi

    Meni se više dopada model sa dijamantima... Volim te puste dijamante. Ono što ne volim jesu ženski modeli na kaučuku. A lugovi... pa onako, mogli bi da prođu. All black - LIKE!

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •